poker blog

poker blogAcest articol se adreseaza tuturor iubitorilor de poker .In cazul in care esti incepator sau doresti sa iti aprofundezi cunostintele de poker poti face acest lucru gratuit pe site-ul pe care il voi prezenta mai jos.

Cine suntem şi cum funcţionează Pokerstategy.com?

Peste 5.000.000 membri – incluzând unii dintre cei mai de succes jucători de poker – fac PokerStrategy.com să fie cu adevărat cea mai mare școală de poker din lume.

Indiferent ce format de poker joci sau cât timp ai jucat, la PokerStrategy.com vei găsi articole de strategie, clipuri video, sesiuni de coaching și discuții ce se potrivesc nivelului tău de aptitudini.

Acest material de calitate superioară, disponibil în 19 limbi diferite, este aprobat de o echipă de peste 500 de instructori experimentați, autori, moderatori și reprezentanți ai departamentului de asistență clienți. Noi operăm din frumoasă țară mediterană Gibraltar și din alte destinații de peste tot din lume.

Practic cei de la pokerstrategy iti vor pune la dispozitie toate materialele necesare astfel incat, tu sa poti devenii un maestru in arta pokerului.Partea cea mai buna este ca vei putea exersa la mese,pe bani reali fara ca tu sa fii nevoit sa iti risti propii bani.Astfel dupa ce vei citi materialele acestora despre poker si vei intelege ca pokerul nu este un joc de noroc ,vei putea sa sustii un test online, in urma caruia vei putea beneficia de un capital de start de 50 de dolari.

Cel mai bun loc de start pentru începători

Realitate: pentru mulți dintre jucătorii noi, suntem locul ideal pentru a începe. Mulțumită parteneriatelor noastre cu toate platformele mari de poker online, îți putem oferi nu doar cea mai bună educație pentru începători dar și multiple căi de a juca poker pe bani reali, gratuit.

Cu o înregistrare gratis la PokerStrategy.com…

• Vei primi acces la toate strategiile noastre pentru începători pentru No Limit, Sit & Go-uri și Fixed Limit
• Vei primi opțiunea de a trece testul nostru de poker şi de a câştiga bani gratis, fără să fie nevoie să depui din banii tăi
• Vei putea participa la turneele noastre freeroll unde poți câștiga bani reali
• Vei beneficia de asistență clienți și de ajutor în orice problemă cu care te lovești

Peste 5.500.000 jucători au ales deja PokerStrategy.com și mai mult de 1 milion de membri au profitat de oferta noastră de bani gratis!

Succes la mese!


Homepage

De Admin

3 comentarii la „50 de dolari gratuit pentru a invata poker”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *