Cu imaginatia care se pare ajutata de lumea tehnologica foarte dezvoltata multe din domeniile de activitate s-au transformat in atractii mai mari decat erau si pana acum. Este si cazul hotelului spatial, o idee futurista, un concept inedit care aduce o noua dimensiune atat in domeniul turismului cat si cand vine vorba de experienta cazarii pentru fiecare client in parte.

Desi nu inseamna o calatorie in spatiu proiectul care vizeaza zona Barcelona pentru a  fi construit te duce la inaltime, o cazare intr-un hotel printre nori. Ambitios si inovator acest proiect vizeaza un stil asemanator cu cel al Dubaiului. Intentionat sa aibe in jur de 2000 de camere si cu preturi care sa varieze pentru ca un public exclusivist  ar fi prea indraznet avand in vedere investitia mare, capacitatea mare de ocupare a camerelor se vehiculeaza sume intre 300 si 1,500 de dolari.

Ceea ce este spectaculos dincolo de concept este desigur amplasarea si imaginea de care se vor bucura viitorii oaspeti ai hotelului spatial. Ceea ce este maret este desigur de la prima vedere impresionant si impunator insa mai mult decat atat este experienta in sine. Ceea ce tine de imponderabilitatea intr-un tunel este doar o mica parte a aventurii. Si cand nu se mai doreste imaginea spatiala va exista posibilitatea transpunerii in viata reala, cu picioarele pe pamant. Cu ecranele care initial transparente se pot acoperi clientul va fi simplu si rapid cazat doar intr-un hotel de lux, la un inalt nivel.

Aceasta idee moderna nu este insa singura. Hotelul zburator este o alta idee inovatoare, care promite pana la 250 de persoane cazate, cu restaurant si cazinou, cu toate dotarile necesare pentru a fi clasat ca un hotel de lux insa care vine cu o deplasare, o mica plimbare in acelasi timp.

Un hotel subacvatic este si el inscris pe lista acelor hoteluri de viitor care va da o noua definitie a turismului si a  sistemului de cazare. mo

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *