instagram

instagramAtunci cand esti ahtiat de Instagram si de retelele sociale in general, iti ine mai greu sa afci anumite lucruri si parca te temi oarecum sa afle ai tai prieteni despre ceea ce faci tu de fapt acolo si pe cine urmaresti. Cine stie ce obsedat ciudat esti sau pe cine ai mai urmarit in trecut si ai exasperat cu like-urile si cu comentariile la poze, doar pentru a primi si tu un like sau chiar banned?

Atunci cand te uiti pe feedul unui prieten de pe Instagram, esti ca o pisica tare curioasa ce sta la panda sa vada care esteurmatoarea miscare a cuiva. Alta problema a celor care stau prea mult pe Instagram tine de faptul ca poti da like accidental la o poza si nici macar nu ai la follow pe acea persoana. Acest lucru este foarte grav. Chiar si mai rau decat moartea pentru tine. In continuare, dupa ce ai dat acel like, nu stii ce sa faci, sa mai dai like-uri, sa il stergi pe cel tocmai dat sau sa ii dai follow acelei persoane.

Vrei sa arati ceva unui prieten, insa trebuie sa ii spui sa nu il atinga si sa dea dublu click pe Instagram. Te temi ca cine stie ce va afla despre tine si este chiar si mai rau decat alte pedepse. Mai bine nu ii dai telefonul sau mai bine de atat, te linistesti si tu si vezi cum este sa fii un om normal. Pe langa asta, se mai intampla sa si stai pe profilele altora si sa vezi de pe unde anume si-au dat hastaguri cand au fost plecati. Si mai apoi, fixca la Facebook, sa intri pe profil la tine si la acesti prieteni, din taburi separate, si mai apoi sa faci o comparatie cu tarile si locurile prin care ati fost.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *