abilitati web design
abilitati web design

Intelegerea practicilor compozitionale. Web designerii sunt foarte cunoscatori in zonele schemelor de culoare, a tipologiilor, a fonturilor, usabilitatii site-urilor si a CSS. Acestia utilizeaza cu preponderenta si cu mare pricepere statutul real al unui site, zona care este vizualizata in browser, pentru a crea un impact vizual  in timp ce organizeaza si creaza arhitectura informationala a site-ului. Cei are luccreaza cu sabloae, compozitii si in design, pe proiectare, trebuie sa fie experti in  folosirea software-ului  Photoshop, Illustrator si Flash.

Design grafic. Acest domeniu are de-a face cu crearea imaginilor si a graficilor care definesc infatisarea unui site. Designerii grafici au de obicei cate una sau doua diplome in designul grafic si sunt foarte priceputi in ceea ce priveste fonturile, schemele de culoare si sabloanele designului grafic.

Acestia sunt de asemenea priceputi in manipularea imaginii, in conceptele de publicitate, identitatea unui logo si creatie, dar si in codarea unei pagini web. Cunoscatori ai software-lor designului grafic cum ar fi Photoshop, Ilustrator sau InDesign, designerii care se concentreaza pe grafice pot sa nu aiba nevoie de mari cunostinte despre codarea web.

Creatia multimedia. Definitia multimediei continua sa evolueze, insa include in mod normal productia de filmulete. Prezentari flash, animatii si Podcasting. Aptitudinile esentiale includ crearea, editarea, comprimarea, incarcarea si incorporarea filmuletelor in diferite medii web.

In afara de faptul ca sunt foarte cunoscatori ai site-rilor video importante cum ar fi YouTube, designerii multimedia trebuie sa cunoasca cum sa creeze taguri inedite de SEO, titluri si continuturi potrivite pentru un filmulet. Programele de editare ca si Corel Video Studio, Sony Movie Studio, Apple Final Cut Pro sau Adobe Elements sunt folosite deseori in creatiile multimedia.

Multi designeri multimedia isi petrec  o cantitate semnificativa  din timpul lor folosinf Adobe Flash. Acest program de software popular adauga interactivitate si creativitate unui website cu aptitudini minime de coding.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *