Cariera

CarieraMajoritatea dintre noi au de lucru. De ce nu ne bucuram de munca si nu oferim totul exceland?

Cand ofer acest sfat ma gandesc ca iti place compania pentru care muncesti, chiar daca nu iti place seful. Daca nu iti place companiea, nu iti da demisa, dar cauta activ pentru o companie care ti-ar placea mai bine. Sau poate vrei sa-ti incepi propria afacere.

Administreaza-ti timpul. Gandeste-te ca un detinator de afacere, nu ca un angajat. Daca faci acest lucru vei vrea sa prioritizezi munca potirivit caror activitati cresc mai bine in afacerea ta si care scot profit. Descopera care sunt acele activitati. Realizeaza-le prima data si nu te ingrijora de lucrurile mai mici care nu te scot.

Ia initiativa. Nu astepta sa ti se spuna lucruri. Daca stii ca te va ajuta pe tine sau compania ta, fa acest lucru. Surprinde-ti seful cu ceva in plus. Desigur fii sigur ca iti faci prima data munca importanta. Nu exista nici un scop pentru a pica un examen fiindca faceai munca in plus. Ia nota buna la examen si apoi fa un rapot de credit.

Politica. Intelege-o si fa-o sa munceasca pentru tine. Politica nu este rea. Politica sunt pur si simplu oameni facand ceea ce au facut de pe vremea oamenilor pesterii, muncind impreuna. Politica este de genul, „Tu ma ajuti si eu te voi ajuta”. Nu exista nimic gresit daca scopul tau este sa cresti afacerea etic si sa iti cresti cariera bazat pe o munca buna. Singurul lucru rau despre politica este s-o ignori. Acest lucru iti va dauna tie si carierei tale. Munceste la construirea unei retele de oameni care te ajuta. Ajuta alti oameni cu proiectele lor, cum ar fi depunerea banilor la banca, vei fi capabil sa retragi acel sprijin mai tarziu la o data mai tarzie pentru proiect. Fii sigur ca ai cautat diversitate in cei pe care ii sprijini. Asigura-te ca te concentrezi pe un ciclu mic de prieteni. O baza mai mare de oameni care te sprijina iti vor oferi ma imulta putere pentru a decreta idei grozave in viitor.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *