Timpul

Administreaza-ti timpul eficient

TimpulCe inseamna sa ai un fler pentru ceva? Inseamna ca timpul pe care il investesti ofera randamente profituri mai mari. Sa spunem ca esti Tiger Woods, in varsta de 10 ani. Sa joci golf este o buna folosire a timpului tau nu-i asa? Bill Gates probabil nu si-a pierdut dupa amiezile pe computer.

Totusi egal totii avem zone in care ne luptam, anti flerul nostru. Mi-a luat 18 luni si 4 incercari pentru a lua permisul. Uram fiecare minut care ma agita si imi sugea sufletul, dar totusi daca investesti destul timp in ceva vei obtine rezultate eventual.

Problema este ca, prea multi dintre noi conduc vietile ca acele lectii de condus, facem fara incetare ceva care uram, numai ca sa trecem prin el. Nu poti evita fiecare corvoada de curs, dar stim ca daca investim timp in compus insasi realizam ceva.

Sa nu crezi pentru o secunda ca este destul sa muncesti din greu. Munca din greu nu este intotdeauna un lucru bun. Munca din greu este o pierdere de viata cand este investita in lucrurile nepotrivite.

Sfideaza permisiunea

Problema este ca asteptam o ruta convenabila pentru prosperitatea care exista pentru anumite pasiuni. Majoritatea timpului, numim asta o „slujba”.

Uita-te indelung la oricine are succes deja si gandeste-te daca au aplicat pentru pozitia existenta castigand un interviu. Sau au trecut de sistem si au inceput ei insasi un lucru.

Daca vrei sa fii cantareti, nu trebuie sa mai fii descoperit de o casa de discuri. Trebuie sa fii descoperit de public. Visezi sa devii un scriitor ? Scrie pe blog sau publica singur o carte. Vrei sa devii antreprenor? Construieste o afacere la tine in garaj. Daca muncesti destul, exisa o modalitate sa faci ceva sa mearga de unul singur. Dar nu te astepta ca cineva sa iti spuna ce sa faci sau sa iti ofere permisiunea de a face un lucru.

Articole create 606

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus