Exista foarte multe lucruri care pot face ca o afacere sa fie una de succes sau nu, insa afaceristul Adrian Mazilu este cea mai in masura persoana care poate vorbi despre acest lucru. In Romania exista foarte multi tineri cu potential, dar cu toate acestea, putini se fac remarcati; este nevoie de multa munca pentru ca in final sa ajunga sa fie printre cei mai buni. Ei bine, Adrian Mazilu este unul din cei care nu s-au lasat batuti si a reusit sa lupte pentru ceea ce si-a dorit.

Astfel, cariera celui ce astazi este un om de afaceri important, a inceput inca de cand Adrian Mazilu se afla in facultate, lucrand pe post de agent de vanzari. Apoi, s-a convins foarte repede ca arta vanzarilor ii poate aduce o multime de beneficii si, desi a simtit ca este un job dificil la inceput, Adrian Mazilu a stiut ca acesta este lucrul pe care doreste sa il faca toata viata.

Cu toate ca nu oricine reuseste sa dea nastere unui stil de viata confortabil din domeniul vanzarilor, tanarul Adrian Mazilu s-a confruntat cu obstacolele din societatea romaneasca si a reusit sa se ridice in sectorul vanzarilor, fiind astazi pe primul loc in ceea ce inseamna „vanzare”.

Secretul succesului lui Adrian Mazilu

Adrian Mazilu a inteles ca cel mai important lucru atunci cand doresti sa vinzi un produs consta in intelegerea sentimentului clientului dar si a rationamentului acestuia, astfel incat sa poti incheia o afacere. „Cel mai important lucru este sa intelegi ceea ce clientul doreste sa transmita, sa-i descoperi valorile si nevoile personale, pentru ca numai asa clientul te va asculta si vei reusi sa vinzi ceea ce ti-ai propus. Pentru minte, managementul emotiilor reprezinta cheia succesului”- sustine Adrian Mazilu.

In prezent, omul de afaceri Adrian Mazilu intreprinde un parteneriat pe piata de capital din Romania, insa pentru ca romanii privesc cu frica acest sector, antreprenorul Adrian Mazilu a ales sa isi prezinte sistemul financiar dintr-un alt punct de vedere. Ei bine, datorita acestui lucru, afaceristul a prezentat un seminar, prin intermediul caruia a dorit sa educe publicul in ceea ce priveste domeniul in cauza.

Descopera mai multe despre Adrian Mazilu

Daca iti doresti sa te dezvolti pe plan profesional si doresti sa afli mai multe lucruri despre unul din cei mai de succes afaceristi din Romania, poti descoperi tot ceea ce ai nevoie pe contul de twitter al lui Adrian Mazilu. In plus, pe pagina web personala adrianmazilu.com poti afla mai multe lucruri interesante care descriu un antreprenor pe care majoritatea dintre noi am dori sa il urmam.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *