Esti obisnuit sa cumperi produse fara sa citesti eticheta? Iti faci rau singur caci sunt atat de multe lucruri pe care ar trebui sa le eviti. In incercarea de a avea grija de sanatatea ta iti recomandam produse fara gluten care fac o diferenta in cum te simti si pe termen lung.

In priuml rand sa stabilim ce este glutenul. Pe intelesul tuturor este o proteina de origine vegetala care face ca si produsul in continutul caruia se afla sa fie mai aspectuos, produsele sa fie mai dezvoltate si cu o mai mare fragezime. Insa efectele ascunse sunt cele care trebuie sa te preocupe. Se pot dezvolta alergii si mai cu seama pot sa apara complicatii in starea ta de bine de zi cu zi, un risc de a dezvolta diferite boli.

Ce oferim noi? Produse fara gluten de  mare diversitate. Intelegand preocuparea ta pentru aspectul acesta, intelegand nevoia de a consuma si ceva gustos si care sa iti faca placere avem o gama larga de produse care sa te satisfaca. Produsele noastre sunt dietetice insa acest lucru nu atrage numai doamnele care stim sunt cu mult mai preocupate de silueta decat domnii. Ne adresam tuturor celor care se preocupa de ceea ce inseamna a manca sanatos, de la mamici la bunici, oameni de toate varstele caci sanatatea conteaza la orice varsta, nu-i asa?

Intr-un mod mai concret produsele noastre sunt mici delicii, de la gustarea de dimineata corn flakes la batoane cu cereale, biscuiti cu ciocolata si pana la lasagnia. Si preturile sunt la fel de atractive ca si gama de produse in sine. Ingredientele din toate produsele noastre sunt naturale, calitate promisa, gustul  garantat iar satisfactia consumatorilor pe masura. Nu ai nimic de pierdut si chiar si pura curiozitate sa fie incearca gustul divin al produselor noastre fara gluten!

 

De Admin

Un comentariu la „Ai grija de sanatatea ta, consuma produse fara gluten”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *