Unele persoane par sa subestimeze faptul ca o afacere in domeniul HORECA are nevoie de o multime de tipuri de echipamente si de sisteme care sa poata pune in functiune activitatile de zi cu zi ale angajatilor dintr-un asemenea loc. In ceea ce priveste un local in care se serveste mancare, este esential a se dispune de cel putin un cuptor cu convectie folosit si in restaurante. Asemenea echipamente de calitate si practice in orice bucatarie, pot ajuta foarte mult la prepararea felurilor de mancare si la simplificarea treburilor rutiniere ale celor de la servire.
Dactrust – furnizor de incredere pentru domeniul HORECA
Pregatirea oricarui tip de mancare ce intra in meniul restaurantului necesita diferite ustensile si echipamente pentru asemenea aplicatii din bucatarie, dar si ingrediente proaspete, de fiecare data. Apoi, mai este vorba si despre felul in care se servesc aceste bucate in fata clientilor din local sau restaurant. Si asta implica, la randul ei, o multime de lucruri importante. Si mai este, fara a pune la indoiala, si curatenia, dar si toate acele sisteme de bucatarie care nu trebuie sa lipseasca si care trebuie sa ajute foarte mult personalul din aceasta zona in care se gateste.
Astfel, o hota profesionala care nu lasa mirosul sa se raspandeasca in toata bucataria, poate face diferenta de fiecare data in afacerile tip din domeniul HORECA. Si un cuptor cu convectie de la Dactrust, dar si o hota sau un aragaz incorporat pot face minuni in orice afacere de catering. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de pe piata din Romania, in ceea ce priveste echipamentele HORECA, in special pentru restaurante, localuri cu servire de mancare si bautura, dar si cantine, auto-serviri, magazine fast-food, dar si pizzerii si patiserii.
Ce dotari NU trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie moderna?
In toate aceste tipuri de afaceri in care pregatirea si servirea mancarurilor este pe primul loc, firma Dactrust este de incredere si ofera, de fiecare data, solutii pertinente pentru variate business-uri locale sau nationale. Acest furnizor excelent de ehipamente de catering pentru diferite spatii de lucru ajuta foarte mult la punerea in ordine a treburilor ce au loc intr-o bucatarie. Insa, pentru a functiona asa cum se cuvine fara a fi taxat de clienti, ai nevoie si de seturi de tigai folosite intr-o bucatarie moderna.
Nu doar tacamurile si vesela sunt ustensilele de care nu trebuie sa se lipseasca nici un restaurant, ci nici cratitele si tigaile in care se gateste nu trebuie sa isi faca simtita lipsa intr-un asemenea loc. Bucataria unui local din domeniul HORECA trebuie sa fie cat mai bine utilata si echipata cu cele mai calitative instrumente de lucru, tigai, o hota sau un cuptor cu convectie, dar si lazi frigorifice si combine pentru pastrarea la rece a alimentelor.
Pentru a avea parte de succes in afacerea ta din domeniul HORECA, ai nevoie de:
- clienti multumiti;
- de angajati satisfacuti;
- de furnizori de incredere care sa te ajute la dotarea spatiului de lucru cu cele mai bune ustensile si aparaturi de pe piata din Romania.
Blogger: Oana M. Roman