De cate ori ai patit sa tragi pe dreapta si sa te gandesti ca urmeaza sa mergi la service? O noua investitie care nu iti face placere. Si cum totul s-a simplificat iata ca si atunci cand ai nevoie de un ajutor in ceea ce priveste masina ta telefonul inteligent te poate salva. O aplicatie complexa faca ca bagajul de cunostinte in domeniu sa se imbunatateasca.

Cum functioneaza? O aplicatie instalata pe telefon te va ajuta sa cauti diagnosticul masinii in diferite cazuri. Nu poti sa faci reparatii complexe insa cele care sa te ajute sa continui drumul, elementare si usoare. Intr-o oarecare masura nu este ca si cand ai lua cu tine un manual de intrebuintare? Intr-o formula restransa si usor accesibila desigur insa intr-o nota comparativa ceea ce aceasta aplicatie inseamna.

Intr-un mod concret, aceasta aplicatie apartinand celor de la Inglobe Technologies te va ajuta sa intelegi ce s-a intamplat in prima faza dupa care iti ofera instructiuni. Poate fi vorba de a verifica uleiul, sa identifici elementele motorului pentru a sti despre ce parte trebuie sa te informezi. Vei spune ca intr-o oarecare masura chiar si asa cum poti sa iti dai seama in multitudinea de elemente care este real partea de care sa te ocupi. Urmezi instructiunile insa de unde stii ca ai facut ceva bun? Aplicatia este una complexa, deci un real ajutor. Cu animatii care sa vina cu puterea exemplului este greu de crezut ca nu vei reusi.

Asa cum si intentia a fost aplicatia se adreseaza tuturor, indiferent de gradul de cunostinte in ceea ce priveste partea componenta a masinii. Te va scuti de un drum la service, de timp programat pentru o astfel de vizita, de investitie. Sau daca nu te va salva din acest punct de vedere cel putin stii ca masina nu te va lasa pe drum.

 

De Admin

Un comentariu la „Ajutorul pentru masina ta vine de unde nu te astepti- aplicatia salvatoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *