fotograf nunta
fotograf nunta

Exista o tendinta in ultima vreme, aceea de a cauta un fotograf pentru evenimente, ce se va plati in avans cu mult timp inainte. Acest lucru ii ajuta pe miri sa aiba in vedere mai multe optiuni si pana cand sa descopere ca sunt limitati deja sa poate sa isi aleaga in functie de preferinte. Dar sa alegi ce? Fotograful nuntii ce va urma nu se alege la intamplare.

Din pasii pe care ar trebui sa ii urmezi pentru a face cea mai buna alegere a unui fotograf Bucuresti tine cont de:

  1. Primul pas pe care il faci tine de recomandari. Asta pentru ca nu ti-ai dori sa intampani probleme si sa faci  un compromis. Cel putin sa nu stii aspecte defavorizante este prima parte care conteaza.
  2. Tinand cont de locatie, de data evenimentului si de programul ales poti deja sa faci o selectie a celor care se recomanda a fi fotografi de meserie. Insa in egala masura trebuie sa tii cont de faptul ca ai nevoie de cineva specializat pe ceea ce inseamna un fotograf pentru un anumit tip de eveniment, respectiv pentru nunta. Asta pentru ca la momentul darurilor sau cine stie ce traditie nu ai dori ca fotograful insusi sa fie surprins si sa nu stie ca este moment de maxim interes. Obisnuit cu astfel de evenimente acesta va lucra fara repros.
  3. Cat despre exigentele tale tine cont sa analizezi munca de prezentare a fotografului in cauza. Asta pentru ca tu sa iti  poti da seama despre ce stil se poate vorbi, pentru a intelege ce tip de munca depune si in ce masura poate sa realizeze fotografiile pe care ti le doresti.
  4. Vor exista mereu dileme insa trebuie sa te intrebi daca fotograful in cauza este cel care tu ti-l doresti. Crezi sau nu exista o mare influenta din punct de vedere psihologic; este el cel care te asculta in cele mai mici detalii, ce iti doresti si ce impui?
  5. Timpul pe care il are ca fiind activ in domeniu conteaza si el. Nu ti-ai dori un incepator caci nu stii in ce directie ar putea merge colaborarea voastra.
  6. Daca iti doresti efecte speciale trebuie sa mentionezi asta. Sau orice altceva cu privire la stilul fotografiilor. Asta pentru ca fotograful sa fie dotat cu camerele necesare pentru asta. Un punct care iti va demonstra de asemenea daca faci sau nu alegerea potrivita- nu exista pictori fara pensule cum nu exista fotografi fara aparatura de specialitate.

Acolo unde tine de un eveniment de inalta clasa nu este loc de incepatori si de incercari, nu este loc de alegeri la nimereala si de diletanti. Desi arta fotografica nu este o tematica anume ce se urmeaza ca un tipar, experienta in ceea ce inseamna captarea unor cadre perfecte, incadrari si lumini este printre altele o cerinta absoluta. in plus ochiul artistic este cel care face si marea diferenta intre ceea ce inseamna sa apesi un buton pentru a fotografia si a face asta cu stil.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *