acvila-romania.ro

Autoturismul a fost una din inventiile care a adus o adevarata revolutie in toate domeniile: transporturi, agricultura, industrie, comert si mai ales la nivel domestic. Fara indoiala nu poate fi subliniata indeajuns importanta anvelopelor de calitate pentru functionarea corespunzatoare a tututor tipurilor de utilaje si vehicule folosite in toate domeniile. Nu face exceptie nici gama de anvelope agricole, care reprezinta doar o sectiune pusa la dispozitia doritorilor de catre Acvila Romania, care comerializeaza anvelope si jante pentru tipuri variate de vehicule: autoturisme, autoutilitare, vehicule 4×4, camioane, ATV-uri sau utilaje agricole si industriale.

Sectiunea de anvelope agro-industriala a fost introdusa in oferta Acvila Romania deoarece aceste produse sunt special concepute pentru a indeplini exigentele din acest domeniu de activitate. O anvelopa agro-industriala trebuie sa ofere performante optime, intrucat ruleaza intens si este supusa la sarcini de cele mai multe ori solicitante.

Anvelopele agro-industriale oferite de Acvila Romania indeplinesc astfel cateva cerinte obligatorii: au o rezistenta ridicata la uzura, ofera o tractiune buna indiferent de tipul de teren pe care ruleaza si cauta de asemenea sa optimizeze si consumul de carburant.

Gama agro-industriala de anvelope oferite de Acvila Romania ar putea fi impartita in doua segmente: cel agricol si cel industrial. In prima sub-ramura s-ar incadra cauciucurile specifice agricole, pentru tractor, combina, semanatoare, disc, remorci de diverse tipuri sau altele, iar pentru sectorul industrial sunt oferite solutii precum: anvelope de bobcat si stivuitoare, anvelope pentru buldoexcavatoare si alte utilaje industriale complexe si nu numai, toate la preturi avantajoase.

Tendintele actuale in domeniul agriculturii si industriei impun corelarea a doua aspecte: protectia mediului inconjurator si cresterea productivitatii per total. Astfel s-a ajuns la tehnologii dezvoltate in ambele sectoare, s-au creat utilaje mai grele si mai eficiente, care necesita insa si inovatii in ceea ce priveste anvelopele. Astfel oferta Acvila Romania include anvelope originale de la producatori renumiti, care au un grad redus de uzura si inlatura in acelasi timp efectele compactarii solului. Costurile sunt astfel optimizate si mobilitatea utilajelor este asigurata pe orice tip de teren. Distributia canelurilor si amprentele diverse ale anvelopelor ofera variante pentru orice tip de activitate, ajungandu-se prin reducerea gradului de uzura la cresterea duratei de utilizare a anvelopei.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *