aplicatia shazam
aplicatia shazam

Shazam este poate una dintre cele mai interactive si mai inteligente aplicatii de pe telefonul tau destept. Aceasta presupune de fapt ascultarea pieselor muzicale de pe orice dispozitiv ai avea la indemana si apoi recunoasterea exacta a video-ului, a cantecului in cauza sau a altor informatii legate de respectivul fragment muzical.

Aceasta aplicatie poate identifica in aceeasi masura si piese ce au versuri si piese care nu au versuri pe care ti le doresti sa le afli cat de curand, mai ales daca le-ai auzit in cazul unor emisiuni la tv sau in cazul unor show-uri de la tv despre care nu poti afla mai multe detalii.

Echipa din spatele Shazam poate localiza muzica din peste 100 de tari, iar la Shazam’s Tag Chart se face referire in industria muzicala drept un indicator adevarat al interesului de piata referitor la eliberarea materialelor muzicale potentiale din partea unei potentiale piese sau a unui artist.

Unde poti folosi Shazam? Aceasta aplicatie unica si speciala, Shazam poate identifica muzica de oriunde si de pe orice dispozitiv electronic: radio, TV, dintr-un film sau dintr-un magazin, dintr-un bar sau dintr-un club. Cum putem ajunge unde trebuie cu Shazam?

Totul a inceput in anul 2002, chiar inainte de avansul smartphone-urilor. Shazam a lansat un simplu serviciu desemnat pentru a conecta oamenii din Mare Britanie cu muzica pe care o auzeau dar nu o recunosteau. Inca de atunci, Shazam a devenit una dintre cele folosite aplicatii de mobil din lume si una dintre cele mai descarcate aplicatii de pe iTunes App Store.

Muzica este inima ADN-ului aplicatiei Shazam pentru ca permite oamenilor sa descopere, sa exploreze, sa cumpere si sa share-uiasca lucruri unii de la altii. Si acum, Shazam este de asemenea o aplicatie care te poate insoti oriunde si foarte folositoare, aducand impreuna oamenii si distrandu-i intr-o gama variata de feluri.

De Admin

Un comentariu la „Aplicatia Shazam”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *