aplicatii

aplicatiiExista o multime de tipuri de aplicatii de la Android pe toate telefoanele inteligente din ziua de azi, insa exista la fel de multe aplicatii si de iOS in ziua de azi, aplicatiii ce sunt preferate de utilizatorii de gadgeturi Apple. La fel de multe aplicatiie xista si pentru a afla vremea corecta si sunt mult mai potrivite decat cele pre-instalate pe dispozitivul tau cu Android. Am cautat cele mai bune astfel de aplicatii, la fel de bine ca si cele mai bune aplicatii GPS care sa te ajute atunci cand te aflui in exterior si ai nevoie de ajutor specializat.

Yahoo! Weather este una dintre aplicatiile favorite pentru ca arata grozav, este simpla de utilizat si prezinta toate informatiile de care ai nevoie dintr-o singura privire. De asemenea, vine cu un widget interesant pentru utilizator. Yahoo Weather foloseste imagini de fundal de pa marea baza de imagini a Flickr, ceea ce ii ofera aplicatiei o infatisare destul de atractiva.

Mai exista si aplicatii de salbit si pentru sport. Daca vrei sa slabesti cateva kilograme sau daca vrei sa intalnesti oameni super si noi, avem cateva aplicatii care sa te ajute sa faci aceste lucruri. Calorie Counter de la MyFitnessPal iti asigura o modalitate grozava de a pierde kilograme in plus si de a te mentine in forma in mod permanent. Trebuie sa introduci pur si simplu greutatea si inalltimea ta iar Calorie Caounter iti va spune exact cate calorii trebuie sa consumi pe zi pentru a slabi eficient. Este nevoie de putin efort de partea ta, insa se merita destul de tare. MyFitnessPalare o interfata grozava pentru useri si face din slabit o sarcina mult mai simpla si mai placuta (insa doar cu putin, pentru ca efortul vine din partea ta).

Care este aplicatia ta favorita de la Apple si de ce iti place atat de mult?

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *