aplicatii auto

aplicatii autoA-ti folosi smartphone-ul pentru a obtine ultimele detalii despre masina ta favorita nu a fost niciodata prea simplu. Bine ai venit in lumea aplicatiilor pentru masina care te vor mentine in priza mereu si te vor informa in permanenta despre toate aceste frumuseti auto. Ai simtit vreodata nevoia de a obtine cele mai bune informatii in mod rapid in legatura cu ultimul model de masina lansat sau aparut in zona?

Aplicatii auto

Daca raspunsul este da, atunci vei fi mult mai fericit sa descarci ultimele aplicatii auto direct pe telefonul tau inteligent. Aceste aplicatii sunt mai mult decat utile pentru toti pasionatii de automobile din intreaga lume. Exista o serie de aplicatii pentru calcularea kilometrajului masinii tale, cu cateva alte aplicatii care te vor ghida prin toate acele ambuscade din trafic. Tine minte ca aceste aplicatii sunt numai bine potrivite pentru cei care nu se afla in scaunul soferului, deoarece este periculos sa stai cu telefonul in mana in timp ce conduci.

Un exemplu de aplicatie auto este Car Payment Calculator. Aceasta este o aplicatie gratis care te ajuta sa monitorizezi platile lunare pentru atunci cand cauti sa finantezi pentru o noua masina.

Find My Car(Gratis)

Imagineaza-ti ca intri intr-o parcare aglomerata de masini, si nu iti mai amintesti exact unde este locatia masinii tale parcate acolo. Cei mai multi dintre noi au trecut prin asemenea situatii jenante cel putin o data si pe langa momentele de jena, poate sa fie si foarte frustrant de asemenea, mai ales daca te afli pe fuga.

Aceasta aplicatie auto iti va memora locul de parcare al masinii tale prin folosirea tehnologiei GPS si vei fi directionat numai bine catre locul in care se afla parcata aceasta intre noianul de masini.

AccuFuel((0,99$)

Devii ingrijorat in legatura cu ultimele preturi ale combustibililor auto? Cu siguranta ai dori sa iti calculezi kilometrajul pentru a sti cat de mult combustibil folosesti sau de cat ai nevoie pentru urmatoarele tale drumuri. Aceasta aplicatie te asista in facand exact aceste lucruri.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *