In ultimul timp parca tehnologia led acapareaza piata. Auzi din ce in ce mai frecvent ca mai bine iti cumperi lampi led si te intrebi de ce. Ai toate motivele sa incerci asa ceva si asta pentru ca lumina de tip led este mai eficienta si de lunga durata. Avantajele sunt cele care te vor convinge.

Cu si despre lumina led

Poate ca ai patit si tu sa iti dai seama ca un bec normal, clasic, asa cum il foloseste acum sa dureze prea putin fata de cat te-ai fi asteptat. Asa ca un prim avantaj este acela de a avea parte de lumina pe timp indelungat. O lampa cu led nu se va arde asa rapid, nu are o durata de viata scurta asa ca este o investitie buna din start.

Intensitatea este cea mai buna. O lampa de acest fel este cea care aduce intensitate potrivita. Cu siguranta stii si tu acel sentiment cand parca te doare capul de la prea multa lumina fie pentru ca este prea puternica fie pentru ca este prea slaba. Si ca tot vorbeam de dureri de cap specialistii spun ca un bec este cel care emana caldura, de unde si starea de disconfort, mai ales dac astai aproape de sursa luminoasa pentru ca ai nevoie de asta. Nu acelasi lucru se intampla cand vine vorba de o lampa cu led, cea care ofera numai lumina si nu caldura.

Nu treubuie sa ignoram de asemenea ceea ce tine de eficienta si rapiditate. Se intampla sa aprinzi lumina si sa ai de asteptat pana cand becul cu pricina incepe sa emite lumina necesara. Ei bine cand vine vorba de o lampa cu led lucrurile se schimba: aceasta se aprinde instant si furnizeaza acelasi nivel de lumina ca si intensitate si calitate si nu scade in nivelul de lumina pe masura ce trece timpul.

Pentru ca este constant, pentru ca este eficient, un bec de tip led este de dorit in zilele noastre. Are preturi accesibile indiferent de tipologia acestuia asa ca tine cont de asta ca si prima optiune cand ai nevoie de dotari luminoase in casa ta.

De Admin

Un comentariu la „Avantajul lampilor cu led”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *