betheboss

bethebossBetheboss este un joc cu bani reali precum anno si alte jocuri de acest gen.Jocul este creat in jurul mafiei si va permite o gama larga de actiuni prin care puteti face profit.Puteti alege sa fiti antreprenor si sa deschideti propria afacere , in acest moment existand 16 tipuri de companii.Puteti de asemenea sa luptati in razboaie si ulterior sa castigati cate 0,1 euro pe zi (10 cristale) pentru detinerea orasului ,si pana la 0,4 euro pe zi (40 de cristale) pentru bonusul de influenta pentru acel oras.Jocul are foarte multe activitati din care se pot castiga bani precum poker (joaca jucatorii intre ei pe cristale ,1 cristal =0.01 euro ) lupte,razboaie etc.Astfel poti castiga bani pe net din jocuri

 

In mod cert cel mai usor puteti face profit invitand alti prieteni pe joc.Pentru fiecare utilizator invitat veti primi 0.05 euro +daca acesta continua sa joace si sa creasca in level ,pana la nivelul maxim veti primi aproximativ 2 euro.De asemenea veti primii 20% din ce bani incarca acesta in joc , din bugetul jocului (parteners) daca detineti jucatorul atat ca sclav direct cat si ca sclav permanent.In joc toti sunt sclavii cuiva.Astfel scavii directi va platesc 10% din ce castiga , iar cei permanenti 5%.Cand un sclav moare, stapanii sai dobandesc firmele sale,referalii sai cam tot…

In acest moment jocul are in jur de 50 de utilizatori activi ,fiind inca la inceput.Va recomand acest joc intrucat are potential foarte mare si mai ales, nu este inca monopolizat.Daca va uitati putin peste anno,cei mai puternici jucatori sunt cei care au fost acolo de la inceput.Acestia au reusit sa scoata zeci de mii de euro.

betheboss plateste

Personal din betheboss am scos in jur de 150 de euro,banii pe care i-am investit urmand ca de acum sa trec pe profit.Mai jos va atasez o dovada de plata de la ei.

Daca am  reusit sa va conving, va puteti inregistra aici. Nu mai ezita, castiga bani pe ne t jocuri.  (greseala pt seo ).

De Admin

15 comentarii la „Bani pe net din jocuri”
  1. nu sunt adeptul jocurilor de noroc, nu cred ca am sanse prea mari sa castig ( nu ma consider norocos ). cine a castigat de pe urma acestor jocuri?

      1. pai iti faci cont si dupa alimentezi cu paypal.poti sa cumperi actiuni la joc, poti sa ii ataci pe altii sa le furi cristale (adica $$$) poti sa muncesti.(castigi tot $$$).deocamdata s au bagat in joc peste 2 000 de euro cred.

      1. te sustin, acum ceva timp jucam Rohan, eram ca si dependent, dar cei drept e super tare jocul. M-am lasat cand am instalat Windows 7 si nu mergea ( sau nu stiam eu sa-l fac sa mearga ) si nu am avut ce face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *