aerolines.ro

A venit vara si acum toata lumea se gandeste la vacanta, la concediu. Unii si-au planificat deja totul, altii insa sunt inca nehotarati sau nu si-au facut nici un plan. Pentru cei ce au planificat un sejur in strainatate insa, devine o misiune obligatorie gasirea de bilete de avion ieftine, astfel oferim in continuare cateva recomandari potrivite de asemenea si pentru cei ce nu s-au decis inca.

Cum poti gasi mai usor bilete de avion ieftine? Aceasta intrebare macina multe persoane, iar pentru a usura cautarea seria de sfaturi ce urmeaza poate fi de ajutor.

Sa spunem ca ceea ce se cauta este o vacanta in Franta. Toata lumea sau marea majoritate va cauta bilete avion Bucuresti Paris, iar ceea ce trebuie stiu este ca e nevoie de flexibilitate in alegerea datei plecarii. Chiar daca este planificat concediul intr-un anume interval, este foarte indicat sa cauti si bilete de avion cu 2-3 zile inainte sau dupa data plecarii dorita. In plus, daca nu depinzi de o data fixa de plecare, poti sa alegi, pentru a mai reduce din costuri, si bilete de avion in extra-sezon. Orasul pe care il vei vizita va fi si mai putin aglomerat si vei face si o economie odata cu sederea mai relaxanta.

Cumpara biletul de avion prin sistemul early-booking pentru a mai economisi. Unele studii arata ca cea mai recomandata perioada de cumparare a biletelor de avion este cu 6 saptamani inainte de decolare.

Atunci cand cauta bilete pentru destinatii externe, marea majoritate cauta bilete de avion de la Tarom. Trebuie sa stii insa ca exista si alte companii ce efectueaza curse, poate chiar la preturi mai mici, acele companii aeriene low-cost unde chiar poti gasi oferte rentabile.

De unde se cumpara bilete de avion ramane la alegerea fiecaruia. Trebuie insa tinut cont de toate discounturile ce pot fi oferite, atat pentru grupuri cat si pentru rezervarea intr-o perioada mai putin aglomerata a saptamanii. Din acest motiv este recomandat sa alegi rute si zboruri care sa nu fie in weekend – de preferat miercurea sau joia, este cel mai putin aglomerat – sau care sa nu fie zboruri de dimineata – acestea de obicei sunt mai aglomerate datorita celor ce rezerva bilete pentru a putea ajunge la intalniri de afaceri.

Ti-ai ales destinatia, ai urmat sfaturile anterioare si ai verificat toate costurile de zbor, acum nu mai ramane decat sa impachetezi. Concediu placut!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *