Cel putin pentru mine, Black Friday a fost un succes intrucat am reusit sa cumpar tot ce mi-am dorit.Initial credeam ca totul va incepe in miez de noapte si am ramas pana dupa ora 12.Ulterior am observat ca majoritatea site-urilor aveau de gand sa „deschida” abia dimineata desi unele deja aveau afisate ofertele.Niciunul dintre magazine cu exceptia emag nu a fost operational intrucat acestia nu s-au pregatit suficient pentru acest eveniment.Astfel odata cu numarul mare de vizitatori serverele acestora nu au facut fata ,site-urile acestora devenind nefunctionale.

Pentru-ca aveam lista de cumparaturi pregatita si nu doream sa ratez oportunitatea, de la ora 1 pana dimineata la 7 m-am trezit din ora in ora pentru a verifica emag.ro intrucat eram sigur ca acesta are cel mai mare potential.Dupa ce i-am injurat din ora in ora intrucat eram sigur ca la ora 7 „vor deschide portile” apoi la 8, in cele din urma la ora 9 si 03 acestia au deschis site-ul si eu am reusit in 2-3 minute sa imi termin toate cumparaturile.

Colegul meu care a iesit chiar atunci din casa si a zis ca vine in 10 minute, avea de gand sa achizitioneze o plasma, nu a mai gasit nimic in momentul in care s-a intors, chiar dupa 15 minute.Astfel stocurile au fost epuizate foarte repede intrucat oferta a fost buna.

Foarte bine este daca nu stiti exact ce sa cumparati si ce nu, sa cumparati tot ce prindeti si ulterior daca nu mai doriti un lucru sa il refuzati ulterior.Astfel mereu veti comanda tot ce doriti desi nu este tocmai o metoda ortodoxa.

De Admin

Un comentariu la „Black friday reteta de succes”
  1. E bine sa cumperi mai ieftin dar este oare asa?! Oricum Black Friday este pentru strangerea cash-ului dupa parerea mea si dupa…pana la sarbatori ce o sa faca?! Nu o sa mai vanda nimic! Deci este un echilibru in sistem pana la urma…
    Revin la parerea mea ca este pentru strangerea de resurse$, pentru o marfa noua de sarbatori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *