gadget

Japonezii sunt un popor extrem de inventiv, iar pasiunea lor pentru tehnologie ii impinge pe acestia sa caute solutii la orice problema, asa ca dau nastere unor inventii care par a fi scoase de pe alte planete sau din filmele science-fiction.

Crezi ca stii totul in materie de tehnologie si gadgeturi noi, insa japonezii continua sa ne uimeasca pe zi ce trece cu invetiile lor. Compania japoneza Pantogram revine pe piata tehnologica si ne suceste mintile cu noile lor invetii utile dar si inutile in acelasi timp, intr-o colectie numita „Parallel World Souvenir Notebook”.

In aceasta colectie prezentata de japonezi, oamenii pot sa vada 130 de gadgeturi care par sa apartina unui univers paralel, cum ar fi un smartphone echipat cu un binoclu ascuns sau o masina de scris care reuseste sa scrie CD-uri. Exista chiar si butoaie care stocheaza date in interiorul lor si care sunt pline de cabluri. Numai gadgeturi care definesc cu exactitate secolul XXI.

Tehnologia zilelor noastre este foarte dezvoltata, insa ce poti face cu astfel de inventii? Cu siguranta exista oameni pe lumea asta care ar prefera sa detina o masina de scris binara decat un dispozitiv marca Apple. Un tub router wireless? O masina de scris binara codificata? Par a fi gadgeturi care nu-si au locul in lumea noastra, si nu le vei vedea in comert prea devreme. Sunt gadgeturi imaginare gandite de mintile creative ale companiei Pantogram.

Compania Pantogram

Pantogram este o companie japoneza care are in componenta sa minti creative si oameni specializati in realizarea unor modele cu aplicatii comerciale. Munca lor a fost prezentata pe copertile revistelor, a copertilor de CD sau chiar in unele carti.

Inventiile acestei companii sunt urmatoarele: Smartphone-ul cu binoclu – perfect pentru opera; un pickup audio care reda sunetul a patru discuri diferite in acelasi timp dar si un butoi care ofera protectie impotriva supratensiunii de alimentare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *