Brazilia Noaptea

Brazilia NoapteaTaramurile Braziliei ofera unele din cele mai bune locuri pentru turisti din lume. Aceasta parte a lumii este in principal cunoscuta pentru paduri si viata salbatica. Cu toate acestea poti de asemenea vizita orase cu stiluri arhitecturale diverse in aceasta tara.

Exista paduri, plaje, orase cu stiluri arhitecturale unice si multe alte locuri ce merita vizitate in Brazilia. Flora diversa si fauna din Brazilie este de asemenea unul din factorii care atrage turisti in aceasta natiune Sud Americana.

Ouro Preto

Acest oras este declarat loc de Patrimoniu Mondial de UNESCO. Ouro Preto a fost un oras colonial si a intrat in vizor datorita goanei dupa aur din secolul 18. Acest loc este la 513 kilometri distanta de Rio de Janeiro si sta in nordul sau. Trasaturile lui Ouro Preto sunt bisericile sale, faimoase pentru arhitectura lor de baroc, strazile pietruite si conace varuite in alb. Primesti sentimentul de intrare intr-un oras din secolul 18 cand vizitezi Ouro Pretpo.

Brasilia

Orasul capitala al Brasilia este de asemenea listat ca un loc din Patrimoniul Mondial. Se spune ca ar fi singurul oras care a fost construit in secolul 20. Brasilia este unul din cele mai faimoase locuri din Brazilia , cunoscute pentru cladirile sale futuriste si alte monumente. Astfel, arhitectura ofera un aspect grozav acestui oras.

Pantanal

Este cea mai mare zona umeda din lume. Situata in granita vestica a Braziliei, Pantanal este cel mai bun loc sa vezi specii animale diferite in habitatul lor salbatic. Aceasta zona umeda este de 54.000 de mile patrate. Un loc numit Corumba  este punctul de start pentru organizarea tururilor in PAntanal. Corumba este conectat prin aer cu orase cum este Cuiaba si Campo Grande. Jaguarii, caimanii si capibara sunt atractiile principale pentru turistii care viziteaza Pantanal. Perioada dintre Iunie si Noiembrie este cea mai buna perioada in care poti vedea un jaguar in regiunea Pantanal.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *