Calatoreste cu Drone

Majoritatea dintre noi am devenit obisnuiti cu imaginile nemaipomenite a lumii disponibile pe Google Street View, dar un nou site promite acelasi tip de turism virtual din perspectiva aeriana a dronelor. Lansat in Aprilie, de Jan Hiersemenzel, TravelByDrone are baza in Elvetia si este un site care valorifica puterea lui Youtube si Google Maps pentru a-ti permite sa explorezi planeta prin intermediul filmarile inregistrate de drone.

O varianta Google Maps interactiva a lumii, caracterizeaza afisarea de pin-uri ce afiseaza logo-uri ce indica unde sunt disponibile filmarile realizate de drone. Facand click pe unul din acele pin-uri, imediat ti se afiseaza o filmare YouTube, a zonei geografice filmata de o drona zburatoare. Poti cauta anumite orase, ba chiar sa selectezi filmarile bazat pe cronologie, dupa cum indica pin-urile de culoare portocalie realizate in lunile recente.

Oricine cu filmari de drone pot adauga aceste filmari pe harta, facand click pe link-ul „add video”, dupa care site-ul analizeaza filmarea pentru acuratete si calitate. Daca acesta este acceptat, va fi imediat incarcat pe site.

Pe site, scrie ca videoclipul trebuie sa fie realizat de o drona, o calitate buna si arata in mod clar zona in care a zburat drona. Un videoclip nu va fi acceptat daca este realizat in interiorul unei cladirii, este realizat de o drona militare sau este de natura promotionala (promovand un produs, sau are un mesaj politic, religios sau personal).

Unele din zone nu au deloc filmari realizate de drone, incluzand nordul Africii, majoritatea Rusiei, regiunea nordica a Americii de Sud si desigur Coreea de Nord. Dar in ciuda a cateva goluri majore pentru filmarile globale realizate de drone ale site-ului, aceasta ar putea fi cea mai buna abordare a filmarilor specifice realizate de drone geografic facute vreodata disponibile pe un website.

De aceea, asteptam sa se rezolve problemele si sa auzim mai multe despre acest lucru.

De Admin

Un comentariu la „Calatoreste virtual cu ajutorul unei drone”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *