Link Building Campanie

Link Building CampanieO campanie de link building este procesul in a incerca activ sa cresti linkurile catre website-ul tau, de obicei acompaniat de un tip de obiectiv global. Va folosi bunuri ce au legatura cu website-ul pentru a obtine acele linkuri, si un bun poate fi orice de la continut la stiri pana la produse si servicii.

Sunt diferite componente intr-o campanie de link building, unele vor fi importante pentru succes si altele vor fi folositoare, dar nu neaparat esentiale. Multe vor depinde de o combinate de bunuri disponibile si resurse.

Link building-ul este o forma de marketing online si cu orice forma de marketing ar trebui sa incepi cu scopuri. Sa stii scopurile campaniei de la inceput ajuta sa te asiguri ca ai produs o strategie care iti ofera cea mai buna posibila sansa de succes. De asemenea trebuie sa te asiguri ca scopurile campaniei tale de link building se leaga in apropiere cu scopurile generale a afacerii tale. De exemplu sa construiesti 10 linkuri, nu este un scop bun, daca sa construiesti 10 linkuri nu are un impact in succesul general al afacerii tale.

Aici intalnim o mica problema. Am invatat anterior ca linkurile sunt o parte puternica din algoritmul de clasare a motorului de cautare. Asa ca daca atingi scopuri de mai multe linkuri te va ajuta cu clasarea? Sa te ajute cu clasarea te ajuta sa conduci mai mult trafic si acest lucru te ajuta la randul lui sa aduci mai multi clienti, nu-i asa? Toate acestea sunt adevarate, dar problema este ca uneori dureaza timp pentru linkurile pe care le-ai construit sa aiba un efect general pozitiv asupra clasamentului. Nu este la fel de simplu intr-o zi sa construiesti linkuri si a 2-a zi sa vezi imbunatatiri. Acest lucru este in special adevarat in industriile competitive.

Acest lucru este o problema pentru cei care fac SEO, pentru ca poate fi greu sa afisezi ca o campanie de link building are succes, chiar daca atinge anumite scopuri.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *