Frica este un instinct preistoric, cu care ne nastem si murim. Cu totii avem frica fata de ceva anume. Intr-adevar, poate nu ne mai temem de monstrii care se afla in dulap sau sub pat, insa exista alte lucruri fata de care am dezvoltat un anumit nivel de frica: paianjeni, animale, lifturi sau chiar intuneric. A recunoaste ca iti este frica de ceva anume nu este un lucru tocmai rau si nici nu iti scade din puterea ta. Pe langa acest lucru, a avea o teama este perfect omenesc. Si, cum si celebritatile sunt oameni la fel ca si noi, inseamna ca si ele au o serie de frici- insa foarte ciudate.

Frica vedetelor

Adele- se teme de pescarusi. Pentru foarte multi dintre noi, asociem aceste pasari cu marea si cu plaja. Pentru acesti oameni dintre noi, a imparti plaja cu un pescarus nu este un lucru rau- cu toate ca este extrem de enervant. Ei bine, Adele nu este de aceeasi parere: „Stateam jos pe o banca si mancam [o inghetata], cand un pescarus urias m-a atacat”. Acest incident a avut loc cand cantareata avea varsta de noua ani.

Nicole Kidman are frica fata de fluturi. Fluturii sunt creaturi minunate care anunta primavara, nu-i asa? Ei bine nu, daca o ascultam pe Nicole Kidman. Aceasta sustine ca fluturii sunt ok in carti de specialitate. Actrita admite ca are aceasta frica fata de astfel de insecte inca de cand era foarte mica.

Poate nu te asteptai, insa Pamela Anderson are frica fata de oglinzi. Daca te asteptai ca celebritatile sa fie oameni iubitori de propria reflexie, nu acelasi este cazul si cu Pam. Fostul iepuras Playboy sufera de ceea ce se numeste eisoptrophobia, care inseamna ca unui om ii este frica sa se vada- indiferent care este modalitatea.

Megan Fox se teme de hartie. Indiferent care ar fi job-ul pe care il ai, exista sanse foarte mari sa te confrunti cu hartiile, cel putin macar odata pe zi. Nu stim exact cum a supravietuit Megan Fox in timpul adolescentei sale, deoarece regina Transformers se simte extrem de ciudat atunci cand exista si hartii in jurul sau.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *