In acest articol vom vorbi despre o femeie britanica, in varsta de 45 de ani care sufera de cataplexie. Ce este aceasta boala? Care sunt urmarile ei?? Ce putem face pentru a combate aceasta boala? Raspunsul acestor intrebari il veti gasi in urmatoarele randuri:

In primul rand trebuie sa stiti ca cataplexia exista in viata Anitei de aproximativ 5 ani isi medicii au gasit acest diagnostic abia acum, de curand. In ce consta aceasta boala? De fiecare data cand traieste o emotie la intensitate mare, femeia isi pierde pur si simplu constiinta si se prabuseste la pamanat. Mai exact, la fiecare emotie intensa, fie ca vorbim despre una pozitiva sau negativa femeia reactioneaza astfel.

Sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne inchipuim cu aceasta femeie nu a putut vreodata sa se uite la un film horror sau drama pentru ca simpla vizionare a sa ii putea crea criza. Sa nu uitam ca aceasta femeie nu se poate bucura de nimic niciodata.

Mai mult, femeia nu poate sa aibe orgasm pentru ca de fiecare data cand o face, se prabuseste si intra intr-o criza de cataplexie. Astfel, aceasta boala ii afecteaza foarte mult viata sexuala si toate aspectele vietii.

De asemnea, femeia spune ca in momentul in care rade, plange sau se intristeaza ea lesina si nu isi mai aminteste nimic din ceea ce s-a intamplat.

Aceasta femeie nu poate sa aiba o relatie deoarece asa cum afirma chiar ea, divortul a venit odata cu aceasta afectiune. Anita spune ca sotul ei a intyeles-o foarte mult insa nu putea sa traiasca langa o femeie care nu poate avea sentimente. De asemenea, ea isi aminteste si spune intr-un interviu despre modul in care a lesinat in prima noapte de amor. Ea marturiseste ca s-a simtit rusinata si ca i-a fost foarte greu sa ii vorbeasca iubitului despre ceea ce se intampla cu ea.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *