pilula de a doua zi
pilula de a doua zi

Toata lumea stie despre existenta unei mici pilule minune care poate face ce nimic altceva nu poate face in cazul in care ai uitat sa te protejezi in alt mod si nu vrei sa-ti faci probleme legate de o posibila sarcina. Si barbatii, dar mai ales femeile merg in farmacii si cer asa ceva, cel mai des dimineata, asta pentru ca seara au facut nebunii si au lasat lucrurile sa scape de sub control.

Care sunt cazurile de urgenta in care ar trebui sa iti administrezi aceasta reteta minune? O sarcina pe care nu o doresti inca este motivul suprem pentru care de cele mai multe ori apelezi la aceasta solutie sau pentru care o aduci in vorba. Un asemenea caz poate fi solutionat din timp si prevenit daca vei folosi contraceptivele orale sau injectabile, prezervativul, diafragma, prezervativele feminine si asa mai departe.

Cand trebuie luata asadar aceasta pilula minune? Pastila de a doua zi este indicata a fi cumparata si luata daca in cazul contactului sexual ai uitat sa te protejezi si nu ai folosit nici un fel de metode contraceptive. Daca s-a rupt prezervativul sau din greseala a alunecat inainte de a termina treaba este de asemenea adecvat sa apelezi cat mai repede la aceasta patiluta utila.

Daca diafragma a alunecat de la locul ei, din pozitia in care a fost pusa, daca ai uitat sa iti iei pilulele anticonceptionale cam 3 zile la rand sau daca partenerul tau nu s-a retras la timp din tine trebuie de asemenea sa apelezi la pilula de a doua zi. Insa si daca ai motive serioase sa crezi ca metoda contraceptiva aleasa de voi si folosita nu a fost foarte eficienta si a dat gres este indicat sa iei o pilula de acest gen.

In orice caz, trebuie sa fii cu foarte mare bagare de seama pe timpul actului sexual in sine, pentru ca lucrurile pot scapa de sub control si poti uita cu usurinta de metodele contraceptive  care te pot ajuta sa impiedici ceva nedorit pe viitor.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *