Ma gandesc ca nu toata lumea detine un blog sau nu toata lumea ar vrea sa isi faca unu propriu. Poate nu toata lumea are talent la scris sau poate unii sunt prea lenesi pentru a-si rapi din timpul lor pentru a-si face un blog.

Dar…ce se intampla cu momentele in care pur si simplu vrei sa citesti ceva frumos sau sa te binedispui? Atunci pur si simplu ca  o persoana lacoma incepi sa citesti blogurile altora. Si iti dai seama ca iti face bine. Sau cel putin asa a fost in cazul meu si al blog-ului www.megablog.eu . Pur si simplu astept zilnic sa vad ce mai scrie detinatorul blogului pentru ca sunt lucruri de actualitate, lucruri care imi plac, lucruri care ma fac sa ma regasesc.

Va intrebati cum adica as putea sa ma regasesc pe un blog? E simplu, cand citesc unele din articolele postate pe acest blog pur si simplu simt ca impartasesc aceleasi ganduri cu persoana care le scrie, chiar daca nici macar nu ne cunoastem in lumea reala, cum s-ar spune.

Care e diferenta dintre un site de socializare si un blog? Va ganditi ca in ambele e vorba de socializare, si cam asa e si e. Doar ca la site-urile de socializare vorbim de o socializare intre necunoscuti care nu au nimic in comun uneori, necunoscuti care poate de multe ori nu impartasesc aceleasi idei, pe cand in cazul blog-ului, nu esti obligat sa citesti blog-ului nimanui decat daca iti place sau simti ca te regasesti.

Asa ca, parerea mea, e ca se merita sa citesti acest blog, pentru ca e un blog care are de toate. Uite, ca sa fiu mai convingatoare, iti dau un exemplu: un articol care se numeste lansari de tablete in 2013. Cine n-ar vrea sa stie ce a mai aparut nou? Cine n-ar vrea sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla? Cred ca oricine.  Si ce e cel mai tare e ca poti face asta pur si simplu accesand blogul.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *