Zilele trecute cautam cate ceva in mediul online si am dat peste un blog www.megablog.eu , blog care are articole dintre cele mai diverse domenii, domenii care mie mi s-au parut foarte interesante.  Am gasit articole despre noi aparitii in anul 2013, in materie de telefonie mobila, in materie de electrocasnice si altele. Pot sa zic ca apoi, vreo 2 zile am stat pana am citit toate articolele, pentru ca erau unele mai interesante ca altele si toate de actulitate. Ca fata, nu puteam sa trec nepasatoare pe langa un articol de genul : “ Modelele slabe nu mai sunt la moda”. Pot sa zic ca am aflat o multime de chestii noi pe care inainte nu le stiam si de care habar n-aveam. Si pot sa zic ca imi place. Imi place sa pot sa gasesc atatea informatii intr-un singur blog, informatii care, cu riscul de a ma repeta, sunt de actualitate.

Sunt blog-uri care ne tin la curent cu viata persoanala a persoanei care il detine, sau cu obstacolele pe care le intampina persoana respectiva. Ei bine, acesta nu e unul din ele. Acesta e un blog care are de toate are atat pareri personale cu privire la anumite lucruri, are evenimente intamplate persoanei care il de tine, dar dispune si de o multitudine de articole de informare, daca pot sa le numesc asa, despre chestii ciudate, sau trasnite, sau despre ceva ce pana atunci nici nu auzisem.

Mie imi place foarte mult blogul acesta si il recomand oricui cu caldura sa il citeasca. Pentru ca e interesant, pentru ca e asa cum ar trebui sa fie un  blog de calitate, pentru ca se merita sa il citesti. Nu exista riscu de a pierde ore citindu-l si sa ajungi la concluzia ca ai pierdut timpul inutil. In niciun caz! E genul de blog care pur si simplu te ia din lumea reala si te duce acolo, in lumea blogging-ului.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *