In ultima perioada solutiile de izolare fonica sunt la mare cautare. Fie ca locuiesti langa o strada aglomerata sau pur si simplu iti doresti sa nu mai auzi fiecare miscare a vecinilor, cu siguranta deja te gandesti sa izolezi fonic apartamentul sau casa. In acest sens trebuie clarificate cateva aspecte ce tin de o izolare fonica de calitate.

In primul rand, panourile fonoabsorbante si alte materiale ce sunt menite sa izoleze fonic locuinta nu sunt utilizate doar in studiourile de inregistrari. Termenul de materiale fonoabsorbante profesionale se refera la calitate si nu neaparat la locul de amplasare. Emexon System este un punct de reper ce aduce pe piata produse care se adreseaza publicului larg.

Ce materiale fonoabsorbante sunt recomandate de Emexon System?

In primul rand, trebuie sa fie inteles faptul ca izolarea fonica nu corespunde cu cea termica. Materialele sunt diferite, ceea ce face si diferenta dintre rezultatele asteptate. Fiecare produs de la Emexon System este recomandat de calitate. Materialele sunt special concepute pentru a asigura confortul fonic al locuintei si pentru rezultate exceptionale trebuie sa intelegi pasii din timpul montarii si rolul fiecarui material in parte.

Specialistii de la magazinul specificat recomanda alegerea materialelor pentru izolare fonica in functie de preferinte si de structura peretilor. Secretul unei izolari fonice calitative consta in special in modul de dispunere a materialelor, dar si modul acestora de proiectare.

Panourile fonoabsorbante – ce sa alegi?

In catalogul Emexon System vei gasi o gama variata de panouri si placi fonoabsorbante bazate in special pe spuma poliuretanica flexibila cu celule deschise. Structura cu gips carton fonic le fac rezistente in timp in ceea ce priveste tasarea si nu numai. Dintre modele, in continuare vor fi prezentate cateva caracteristici ale panourilor fonoabsorbante Stratocell Wisper pe care le gasesti in catalogul Emexon System.

Avantajele panourilor fonoabsorbante Stratocell Whisper

Panourile fonoabsorbante Stratocell Whisper sunt recomandate de performanta ce vizeaza absorbtia sunetului datorita materialului de polietilena si a modului de dispunere a celulelor. Un prim avantaj demn de mentionat al acestor panouri consta in pastrarea caracteristicilor chiar si in conditii de praf, umiditate sau fum.

Aplicatiile practice ale panourilor fonoabsorbante Stratocell Whisper

*diminuarea nivelului de zgomot, fiind si tratate acustic  corespunzator – sunt ideale daca doresti sa le montezi in spatii cu un nivel mare de umiditate. De asemenea, sunt ignifuge, deci sunt protejate impotriva focului deschis.

* montaj aparent – sunt eficiente pentru a diminua nivelul de zgomot chiar si daca sunt montate aparent. Design-ul este special conceput pentru a se integra in orice decor.

*imbunatatesc acustica – aceste panouri fonoabsorbante sunt ideale si pentru studiourile profesionale de inregistrari, sali de seminarii, sali de curs, birouri, home cinema etc.

*izolare fonica de tipul masa – resort – masa este ideal pentru izolarile fonice fonoabsorbante, iar rezultatele sunt exceptionale daca sunt acoperite cu placi din gips carton, OSB, tabla s.a.

Este indicat ca atunci cand iti doresti sa izolezi fonic un spatiu sa ceri sfatul specialistilor in ceea ce priveste materialele, pasii de montaj si ce produse se potrivesc cerintelor tale. In materie de absorbtie a sunetului gasesti mai multe modele de panouri fonoabsorbante de la Emexon System pe pagina oficiala a magazinului emexon.ro.

 

De Admin

2 comentarii la „Ce materiale fonoabsorbante recomanda specialistii de la Emexon System?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *