Recent m-am mutat impreuna cu iubitul meu. Nu stiam ce presupune aceasta viata in doi, insa acum stiu atat partile ei negative, cat si pe cele pozitive. In momentul in care am decis sa ma mut nu stiam sa gatesc, sa calc sau sa fac alte lucruri pe care mai toate femeile le fac. Sigur ca a trebuit sa o intreb pe mama mea tot ce ar trebui sa fac. In fine, am reusit sa depasesc situatia, insa ceea ce vreau sa discut astazi are legatura cu lucrurile de care avem nevoie in momentul in care decidem sa ne mutam. De exemplu, eu nici macar nu mi-am dat seama ca voi avea nevoie si de un picurator vase. Iata ce mi-a trebuit mie obligatoriu:

Vesela

In primul rand a trebuit sa cumpar o vesela, pentru ca altfel in ce voi aseza mancarea gatita?Acest lucru este neaparat si trebuia sa existe si in noua noastra casa. Asa ca am cumparat un set de farfurii, o masina de spalat vase, tacamuri, dar si un picurator vase. Initial nici nu am realizat cat de important este acest picurator vase si cum ma poate scuti de stergerea vaselor, de exemplu. Deci, este foarte util si il recomand tuturor.

Decoratiuni

Cand vorbesc despre decoratiuni interioare ma refer la toate lucrurile utile. Nu va imaginati ca pentru inceput mi-am cumparat tot felul de lucruri scumpe de pus prin casa, insa strictul necesar a fost obligatoriu.

Lenjerii

Sigur ca a trebuit sa imi cumpar si lenjerii pentru pat. Eu am optat pentru cele dintr-un material care nu trebuie sa fie calcate. Astfel, mi-am usurat treaba si am reusit sa obtin mai multe lucruri dintr-o „lovitura”.

Electrocasnice

Locuinta in care m-am mutat recent este complet mobilata, insa nu si utilata. Ca orice femeie, am nevoie de diferite electrocasnice care sa imi usureze treaba zilnica. De exemplu, era obligatoriu sa caut acele masini de spalat vase, din magazine, cat si masini pentru curatarea hainelor. Am cautat cele mai bune preturi si le-am gasit.

Eu si iubitul meu suntem foarte bucurosi de lucrurile pe care am reusit sa le realizam impreuna. Acum avem propriul camin, organizat si amenajat in functie de preferintele noastre.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *