Ce poate fi mai placut decat sa poti sa faci ceea ce iti doresti, sa faci ceea ce iti place si sa lucrezi la orice proiect iti doresti atunci cand doresti? Este foarte placut sa faci ceea ce iti place si sa nu fii comandat de nimeni pentru ca tu te implici in ce domeniu sau in orice proiect iti face placere sa fii.

Se pare ca mai mult de 44% dintre freelanceri au venituri mult mai mari decat aveau in timpul in care lucrau pentru o anumita companie. Ce trebuie sa stii inainte sa fii freelancer?

In primul rand poti sa stii ca ai flexibilitate a programului, asadar iti vei face programul asa cum iti doresti in functie de flexibilitatea si disaponibilitatea ta.

Sigur ca daca esti freelancer si iti faci programul asa cum vrie tu nu inseamna ca poti sa faicl lucrurile cum vrei. Daca vrei sa ai succes, la fel ca in orice alta meserie ai nevoie in primul rand de talent. Trebuie sa fii foarte bun in ceea ce faci deoarece in viata ta se vor ivi tot felul de proiecte despre care trebuie sa stii totul. Conteaza cel mai mult pe ceea ce stii s afaci si nu te implica in lucruri foarte complicate pentru tine.

Daca iti doresti sa fii cautat trebuie sa stii sa oferi oamenilor altceva decat li se ofera deja. Asadar, trebuie sa fii inovativ si sa ai tot timpul propuneri noi pentru clientii tai.

Apoi, trebuie sa stii sa iti  asiguri un back-up financiar ianinte de a face un astfel de pas. Adica, trebuie sa fii contietn ca poti sa ai succes sau poti sa nu ai succes in ceea ce faci si din acest motiv este necesar sa ai grija la lucrurile care ti se ivesc in mod zilnic. Astfel, trebuie sa iti asumi un anumit risc si anume ca iti asiguri clientii si trebuie sa stii ca nu te vor plati tot timpul la timp.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *