Samsung F8000, vorbind in cel mai simplu limbaj posibil, ofera cea mai buna calitate a imaginii daca e sa-l comparam cu tot ce am vazut anul acesta in materie de televizoare LCD, bazate pe tehnologia LED.

Plusuri:

  • Nivel excelent de negru pentru un televizor LED
  • Culori si luminozitate superioara
  • Cel mai frumos televizor al anului, din punct de vedere al design-ului
  • Rezolutie impresionanta in cazul imaginilor in miscare rapida
  • Interfata utilizatorului foarte rapida

Minusuri

  • Singurul pe care l-am identificat peste poate piciorul de baza care limiteaza locurile de pozitionare al televizorului.

Utilizatorii cauta mereu cele mai subtiri, mai luminoase, mai destepte si „mai 3d-ite(daca putem spune asa)” televizoare. Samsung F8000 din gama de varf a televizoarelor oferite de Samsung, indeplineste toate aceste cerinte.

In materie de televizoare cu tehnologie LED, Samsung F8000 este categoric cel mai bun. Nu vei fi dezamagit (daca esti pasionat de televizoare LED) orice marime ai alege. Ele variaza intre 46 si 75 inch pe diagonala.

Samsung transforma design-ul televizoarelor intr-un obiectiv greu de atins pentru alti producatori. Odata cu lansarea acestei serii, Samsung vine cu adevarate capodopere de design, menite sa se incadreze foarte bine in orice mediu.

Unul din cele mai interesante puncte forte ale televizorului Samsung este interfata, capabila sa integreze cablul sau serviciul tau satelit si sa-ti permita sa-l controlezi din interfata proprie.

Navigarea prin meniul TV-ului e o adevarata placere. Folosirea unui procesor quad-core face accesarea meniului un proces foarte rapid. Ne indreptam in continuare spre facilitatile mai aparte pe care le ofera televizorul.

Controlul prin gesturi este foarte interesant si amuzant insa odata ce te-ai plictisit de joaca, nu isi mai are rostul practic. Deasemenea, televizorul are unul din cele mai bune sisteme de control vocal.

Claritatea imaginii pe care televizorul o ofera este atribuita tehnologiei „backlight dimming” . Asa cum am mentionat si mai sus, ofera un nivel exceptional de afisare a non-culorii negru.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *