Sa te gandesti la toti virusii raspanditi pe intreg internetul poate fi ceva mai mult decat coplesitor insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa le dai deloc importanta. Asta bineinteles, daca tii cu adevarat la sistemul tau de operare, la datele personale, la intimitate si nu in ultimul rand, la buna functionare a laptop-ului sau calculatorului tau.

Fie ca esti sau nu constient de existenta lor, astfel de virusi iti pot incetini de cele mai multe ori sistemul. iti pot modifica fisiere sau ti le pot corupe astfel incat nu le mai poti folosi. Sa ii prinzi e oarecum greu insa multumita multitudinii de antivirusi gratuiti de pe piata, acum e mai usor.

In continuare, vom vorbi despre cele mai bune softuri antivirus pentru Windows.

Ad-Aware Free Antivirus+

Ad-Aware este antivirusul dezvoltat de Lavasoft si este unul din cele mai bune instrumente de tip spyware. Mai mult, a fost un soft de referinta in domeniu pentru ani buni datorita instalarii foarte rapide si usoare, datorita faptului ca nu ofera notificari enervante si bineinteles, ce ne intereseaza cel mai mult, datorita rezultatelor exceptionale. Versiunea gratuita pune la dispozitie anti-virus si protectie malware in timp real.

Are si un calendar unde poti programa diferite scanari ale sistemului. Bineinteles, mereu este loc de mai bine, mai ales pe partea de anti-phishing si de rootkit protection. Totusi, este un antivirus impecabil, atractiv si nu iti va ocupa foarte mult din memorie, chiar daca va fi mereu pornit.

Adaware Free Antivirus

Tu ce antivirus folosesti pe sistemul tau de operare? Esti multumit cu o versiune gratuita sau preferi avantajele unei versiuni platite ale unuia din cei mai cunoscuti antivirusi? Ei bine, afla ca se poate face treaba buna si cu un antivirus gratuit. Nu ne crede pe cuvant. Doar ramai alaturi de noi si verifica softurile anti-virus gratuite pe care le vom recomanda in articole viitoare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *