In cadrul unei expozitii de tehnologie, trebuie sa recunosc ca i-am uitat numele, au fost prezentate cele mai noi inventii, cum s-ar zice. Dintre ele mie una mi s-au parut interesante cea a unei masini de spalat si cea a unui aspirator si m-am gandit sa va spun si voua cate ceva despre acestea si cu sunt ele mai presus de celelalte din anii trecuti.
Cei care decid sa isi achizitioneze o de masina de spalat de ultima generatie isi pot folosi smartphone-ul pentru a monitoriza starea masinii de spalat si pentru a o controla chiar si de la distanta prin intermediul comenzilor vocale. Ciclurile de spalare pot fi ajustate, inrerupte sau incepute direct de la televizor.

Smart Access este o functie ce v-ar oferi controlul asupra masinii de spalat indiferent unde v-ati afla. Totodata, n-ar mai trebui sa va faceti griji atunci cand plecati de acasa si lasati masina spaland, deoarece Smart Acces permite monitorizarea acesteia. Functiile si preferintele pot fi controlate de voi de la distanta, iar pe telefonul vostru v-ar aparea mesaje pop-up atunci cand un ciclu de spalare sau de uscare s-a terminat.

Iar daca va faceti probleme cu curatenia, sa stiti ca prin intermediul smartphone-ului si a unei conexiuni Wi-Fi, va puteti programa de la distanta dispozitivul HOM-BOT sa curete casa la orice ora din zi si din noapte. Functiile avansate permit controlarea aspiratorului HOM-BOT prin intermediul telefonului atat prin comenzi vocale, cat si prin atingerea touchscreen-ului. Camera dispozitivului HOM-BOT permite supravegherea casei de pe telefonul mobil. Sa fii plecat in vacanta, sa lasi casa mai putin curata si cand ajungi sa o gasesti curata e ceva. Sa stii ca cineva poate sa faca curat pentru tine, in timp ce tu te relaxezi, iar acel cineva sa fie chiar propriul tau aspirator mi se pare foarte interesant.

Asa ca, de acum nu ne ramane decat sa ne relaxam pentru ca este deja cineva pregatit pentru a munci in locul nostru. Asadar, relaxare placuta!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *