portabil

Esti plecat in vacanta sau pur si simplu te afli cu prietenii intr-un pub, si vrei sa imortalizezi momentul. Pentru a face o fotografie de calitate ai nevoie de un aparat imens, care ocupa foarte mult spatiu, si care este si foarte greu pe deasupra, asa ca eviti sa iesi in oras cu apartul foto dupa tine. Insa, daca intr-adevar iti doresti sa ai cate o amintire in locurile speciale in care te afli, descopera ca poti obtine fotografii direct de pe telefonul tau mobil, utilizand mici imprimante portabile.

Imprimante portabile

Instant Cartridge Printer: Aceast concept vine de la ideea ca pachetul este un produs in sine. Acesta este realizat din materiale reciclate, in timp ce dimensiunea aparatului tine de dimensiunea hartiei fotografice. De asemenea, aparatul arata cat de multe pozitii ti-au mai ramas, pentru a realiza fotografii.

LG’s Inkless and Wireless Pocket Photo Printer: Acest aparat wireless de buzunar de la LG nu foloseste cerneala in printarea fotografiilor, iar in loc de cerneala se bazeaza pe o tehnologie care foloseste caldura.

LG Pocket Photo 2.0 Mobile Printer: Aceasta imprimanta mobila are o rezolutie de 313*600 dpi, si suporta iOS si telefoanele cu sistem de operare Windows Mobile. Se conecteaza la smartphone in doar 5 secunde, si este alimentat de 500mA- fiind o sursa de alimentare portabila, iar cu o incarcare de o ora poate printa aproape 30 de fotografii. Asemeni acestui aparat este si Photo Cube Mini, care printeaza fotografiile direct de pe iOS sau Android. Aceasta actiune se poate realiza direct cu Wi-Fi, in acest mod putandu-se facilita conexiunea dintre imprimanta mini si smartphone. Are o capacitate de a printa 30 de fotografii pana la incarcare.

Polaroid GL10 Instant Mobile Printer: este un aparat reincarcabil, realizat de catre Polaroid, care printeaza fotografii chiar si atunci cand functia de bluetooth de pe telefon este activata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *