Ciocolata este o delicatesa care daca e consumata in cantitati decente are si efecte bune asupra sanatatii. Daca banii nu reprezinta o problema, poti sa te bucuri de cea mai scumpa cutie de ciocolata pentru tine insuti sau pentru o persoana apropiata.

1. Cocopoogie Knipschildt

Avand un pret de 2600 de dolari pentru o jumatate de kilogram, aceasta este cea mai schumpa ciocolata din lume. Knipschildt Chocolatier este o companie care a fost infiintata in anul 1999 in Odense, Danemarca. Cel mai scump sortiment de ciocolata pe care compania il comercializeza imbraca forma delicioasa a unei trufe de ciocolata neagra de 250 de dolari bucata.

2. Nova Vintages Collection

Avand un pret mult mai rezonabil de doar 854 de dolari pentru o jumatate de kilogram. Ciocolata Noka este un amestec realizat din cele mai fine ciocolati negre extrase din plantatii din Venezuela, Trinidat, Coasta de Fildes si din Ecuador. Colectia Vintage are ciocolata pura in proportie de 75%. Ciocolata este recomandata impreuna cu un vin rosu sau cu sampaniile burte pentru o combinatie tentanta.

3. Delafee

Pentru cei ce doresc un element de stralucire in ciocolata lor, Delafee este solutia. Ciocolata este realizata din boabe fine de ciocolata amestecate cu folii comestibile de aur din 24 de carate. Pretul pentru aceaste delicatesa aurie este de 508$ pentru o jumatate de kilogram

4. Godiva „G” Collection

Cunoscutul producator de ciocolata Belgian a introdus pentru prima data colectia „G” avand o varietate mare de favori si ingrediente. Fiecare ciocolata din acest set avea o boaba de cafea diferit a si ingredinte speciale pentru fiecare bomboana din pachet.

Colectia este alcatuita din 15 modele de ciocolata artizanala si sunt decorate cu gust de bucatarul Norman Love. Pretul pentru aceste delicatese, nici mai mult nici mai putin de 120 de dolari pentru o jumatate de kilogram.

Asadar daca banii nu sunt o problema si ai o pofta nebuna de ciocolata, poti apela la una din solutiile de mai sus, dar daca pofta este una mai urgenta, poti fugi pana la magazinul de jos.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *