city break Paris

Un city break in Paris ofera o calatorie minunata pentru turistii de tot felul si pentru cei care vin in vacanta din toate partile lumii. Stim ca acum nu este prea indicat a merge in capitala Frantei deoarece atmosfera nu este prea linistita si tocmai s-a produs o serie de evenimente tragice. Insa, Parisul ramane una dintre acele oferte de turism pentru toti indragostitii, pentru cei care adora eleganta si opulenta, dar si pentru cei care vor sa se distreze si sa isi petreaca cateva zile libere departe de casa.

Parisul este faimos in toata lumea pentru arta sa, pentru bucataria sa si mai este considerat si capitala modei franceze. Nici nu este de mirare ca atat de multa lume alege sa viziteze cel mai cunoscut oras din Franta in fiecare an. Am dorit ca in acest an sa merg in luna decembrie intr-un city break la Paris si tocmai de aceea mi-am achizitionat din timp de pe site-ul Scotianul.ro bilete de avion dus-intors pentru perioada 4.12 – 7.12 2015.

Este vorba despre o oferta de nerefuzat de la aceasta agentie online de turism care include cazarea pe 3 nopti, micul dejun inclus, transport cu avionul din Bucuresti si un bagaj mic de mana. Totul m-a costat doar 189 de euro, pentru ca este vorba despre un city-break. Imi place sa profit mereu cand vine vorba despre cateva zile libere pe care le am la dispozitie si de aceea imediat ce aflu daca este vreo oferta buna de calatorie, aplic si imi cumpar bilete din timp pentru a merge intr-un city break.

De obicei, cand vine vorba despre asemenea iesiri pe perioada mai scurte, Europa este aria la care ma limitez. Pentru acest city break la Paris, am ales site-ul Scotianul.ro pentru ca dispune de oferte de turism care nici nu se compara cu altceva. Chiar pentru revelion ma gandeam sa incerc si o alta propunere de la aceasta agentie online de turism. Am aflat despre plecarea pe timp de 7 zile in Salzburg in perioada 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016 de pe pagina https://scotianul.ro/ski-austria.

Pe langa vacantele minunate pe care le pot petrece in Salzburg, de revelion, sau dupa 1 decembrie in Paris, as putea sa merg si de Craciun in Austria la ski. Imi place sa skiez si de aceea prefer zonele care sa imi permita sa ma bucur de aceasta pasiune mare a mea.

De Admin

Un comentariu la „City break in minunatul Paris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *