Femeile de obicei viseaza la o silueta de vis, la forme care mai de care mai lucrate, la o talie de viespe cum s-ar zice. Si, de obicei, pentru a obtine asta, recurg la diverse metode care mai de care mai eficiente sau mai putin eficiente.

De-a lungul vietii, corpul nostru sufera o multime de modificari. Ne ingrasam, slabim, cateodata reusim sa ne si mentinem. Si cauzele pot fi numeroase. Vorbim aici de schimbari la nivel hormonal, perioade de stres, poate si unele boli sau chiar un eveniment mai fericit, asa cum e nasterea.

Da, sarcina este un factor care automat le face pe femei sa ia kilograme in plus, sa isi modifice astfel forma corpului. Si multe dintre ele, dupa ce dau nastere copilului, ajung chiar sa intre in depresie, una dintre cauze fiind tocmai corpul de care ajung sa se rusineze oarecum.

Exista totusi o solutie pentru acele femei care doresc in prima faza sa ascunda diverse zone ale corpului de care nu mai sunt atat de mandre: lenjeria modelatoare si corsetele modelatoare. In prima faza acestea actioneaza instantaneu, adica exercita presiune asupra zonei de interes, astfel reusind sa o ascunda. Dar, purtate in mod constant, pot avea efecte pe termen lung.

Clessidra este un magazin online in cadrul caruia regasim acest gen de produse. Si nu vorbim aici despre orice produse, ci de unele de calitate superioara care dau si rezultatele dorite.

Inca de la inceput, Clessidra s-a axat pe produsele ce tin de modelarea corporala. Ulterior, mai recent ce-i drept, oferta magazinului s-a extins si la colectii intregi de imbracaminte pentru femei.

Lenjeria modelatoare

Nu vorbim aici de orice fel de lenjerie, ci de una realizata din materiale inovative de tipul powernet si powerflex. Acestea sunt subtiri, ca o a doua piele, comprima suficient incat sa modeleze corpul si totusi nu dea senzatia de constrangere. In plus, ce e mai important este ca lasa pielea sa respire si nu retin transpiratia.

Clessidra isi intampina clientii cu fel si fel de articole de lenjerie modelatoare precum body-uri, fullshapere cu picior lung si brate, colanti, bustiere si multe altele.

Corsetele modelatoare

O alta solutie pentru femeile ce doresc sa isi redobandeasca talia de altadata este corsetul modelator. Clessidra detine o colectie variata de modele, pe diverse grade de compresie, din latex sau non latex.

Corsetele modelatoare ajuta la pierderea centimetrilor din talie prin compresie si termosudare. De asemenea, sunt extrem de eficiente si pentru corectarea pozitiei spatelui.

Pentru a descoperi toate modelele de lenjerie si corsete modelatoare, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului Clessidra.

De Admin

Un comentariu la „Clessidra – un aliat in lupta cu kilogramele in plus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *