Oricine care a pasit in interiorul unei scoli in ultimii cinci ani, a putut observa alegerile de moda interesanta pe care adolescentii le fac in ziua de azi. Ne asteptam ca profesorii sa predea elevilor cum sa supravietuiasca in lume, cum sa personalizeze un curriculum pentru toate nivelurile, munca lor fiind gata in mai putin de 24 de ore. Dar acum, unele scoli adauga o noua disciplina de predare: aplicarea codului vestimentar. Uniforma scolara este o parte importanta a culturii unei scoli, deoarece dicteaza daca un elev poate participa sau nu la orele de clasa. Unele lucruri chiar au sens atunci cand vine vorba de codul vestimentar- astfel se interzic pantalonii scurti, tricouri cu mesaje ofensive si tinuta obscena.

Exista, de asemenea, articole vestimentare care se adauga celor deja enumerate: colantii, sau pantalonii de yoga; jambierele si orice alt articol vestimentar care sta mulata pe corp. Dar sunt oare, colantii, o problema in scoli?

Colantii au devenit un subiect aprins atat in randul adolescentilor cat si in randul designerilor de top. Acesti pantaloni sunt realizati dintr-un material subtire care se intinde, fiind motivul pentru care sunt atat de confortabil pentru multi oameni. Acesti sunt potriviti pe orice tip de corp, datorita caracteristicii elastice pe care o au. Cu toate acestea, colantii pot deveni transparenti daca sunt intinsi prea tare, sau in momentul in care cea care ii poarta se apleaca. Asadar, din acest motiv, multe scoli se confrunta cu problema daca acesti pantaloni sunt potriviti pentru o tinuta adecvata de clasa.

Regulamentele scolare variaza de la scoala la scoala, dar un numar tot mai mare de scoli interzice purtarea acestor tip de pantaloni sau a altor articole similare. Cu toate acestea, si pedepsele privind purtarea acestor pantaloni viariaza- o cerere constand in schimbarea cu haine aduse de parinti sau cu cele furnizate de scoala.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *