Indiferent de varsta, din ce in ce mai multe persoane acuza dureri de spate. Care este problema care declanseaza aceste dureri? Ei bine, de multe ori avem diferite obiceiuri care nu fac decat sa ne dauneze pozitiei si astfel ajungem sa avem dureri de spate.

De asemenea, cele mai multe persoane care se plang de dureri de spate fac acest lucru deoarece isi petrec foarte mult timp stand pe scaun, in fata computerului.

In continuare, vom prezenta cateva sfaturi care va vor ajuta sa stati mai putin timp pe scaun si astfle sa combateti durerile de spate. Iata care sunt acestea:

Miscare in timpul vorbitului la telefon

Multi oameni fac greseala de a vorbi la telefon stand pe scaun. Ei bine, va trebui sa investiti intr-un handsfree de calitate pentru a obtine libertatea in miscare chiar si in timpul vorbitului la telefon. In momentul in care voriti deseori la un telefon fix va puteti ridica si sa va mutati greutatea corpului de pe un picior pe altul. Astfel, veti evita durerile de spate.

Plimbare dupa masa

Dupa ce luam pranzul sau orice alta masa a zilei se intampla de multe ori sa ne cuprinda moleseala si sa avem tendinta de a ne aseza pe scaun. Ei bine, cel mai indicat este sa va plimbati cateva minute dupa ce ati luat masa. Astfel, nivelul de grasimi in sange va fi mult mai ridicat, iar metabolismul se va intensifica.

Scaune de bar

O foarte buna metoda de combatere a durerilor de spate este optiunea pentru scaunele de bar. In momentul in care va asezati pe un astfel de corp trebuie sa stati doar pe o treime din scaun, sa va departati picioarele un pic mai mult decat distanta soldurilor si astfel greutatea corpului va fi sustinuta de picioare. Coloana trebuie sa stea arcuita si astfel veti combate orice durere de spate.

De Admin

Un comentariu la „Combate eficient durerile de spate!”
  1. De cele mai multe ori pozitia incorecta pe care o avem in timpul zilei, cand lucram la birou, e cauza durerilor de spate. Atentie mare la ergonomie si la scaunele alese!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *