site-info.ro concurs

 

site-info.ro concurs

Ei bine dragilor, intrucat consider ca scriu chestii interesante si  doresc  sa primesc mai mult feedback de la voi lansez acest concurs ce se va desfasura intre 09/09/2012- 1/10/2012 .

Premiu

Blog review + corectarea erorilor semnatele(se vor ocupa programatorii mei)  +50 de lei +2 luni vip pe www.articole-sponsorizate.ro

 
Mai jos sunt regulile dupa care ma ghidez:

Reguli

 1. Voi numara comentariile incepand de astazi 09/09/2012
 2. Voi tine cont doar de comentariile care expun un punct de vedere si nu voi lua in considerare comentarii de genul „foarte interesant articolul”
 3. Daca cineva va posta pe blogul sau un articol despre o tema dezbatuta de mine si va face pingback catre articolul de pe acest blog voi considera acest lucru a fi egal cu 5 comentarii si de asemenea voi aduna toate comentariile care apar in articolul sau.Pe scurt voi considera orice link catre articolele mele ca fiind 5 comentarii si voi numara si comentariile care apar in acel articol.
 4. Voi include ca fiind pingback valid si articolele ce au ca scop promovarea acestui concurs.

 

Castigatorul va fi anuntat pe 01/10/2012.

De Admin

31 de comentarii la „Concurs 50 de lei pentru cel mai activ vizitator”
 1. eh sa vedem cate comentarii se aduna 🙂 premiul e totusi atractiv, so cred ca o sa se inghesuie lumea la comentat/postat pe blogurile personale.in al doilea rand, daca oferi 50 lei inseamna ca totusi iti merge bine boss 🙂 ai oferit cartea aia, jocurile foamei? 😀

 2. Bine ca mai lasam cate ceva pe aici din cand in cand. Se pun si cele vechi sau doar de acum inainte?

  N-am mai castigat de ceva timp un concurs si m-ar ajuta atat banii cat si un blog review.

  Spor la comentat!

 3. Spune-mi te rog frumos daca folosesti un tool/plugin pentru a realiza totul comentatorilor de pe acest website (m-ar interesa foarte mult si pe mine!) si ma bucur ca ai lansat acest concurs… Succes 🙂

 4. eu oricum comentam si asa :)), deci nu e o schimbare pt mine. voi scrie articole despre subiectele tale ca sunt folositoare pentru toti. succes tuturor.

 5. Sa fie sau sa nu fie? Succes cu acest concurs. E prima data cand particip la un astfel de concurs….de interactiune internautica.

  Sa ne auzim cu bine

 6. Sa fie sau sa nu fie? Succes cu acest concurs. E prima data cand particip la un astfel de concurs….de interactiune internautica.

  Sa ne auzim cu bine

 7. deci vad ca inainte am comentat cu numele „romania europeana” si acum cu „cristian”.se pun amandoua?e gresala mea ca am uitat cu ce am inceput sa comentez.

  se pun amandoua?

  1. un motiv pentru care este inselaciune in ochii tai ??

   acesta este un premiu standard, exista si concursuri cu premii mult mai mari ;). Care,mentionez, sunt adevarate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *