concurs pentru bloggeri

concurs pentru bloggeriConcurs:

Revin astazi cu un nou concurs in urma caruia poti castiga foarte usor 50 de lei.Pentru a participa trebuie doar sa scrii un articol pe blogul propiu despre o tema pe care eu am dezbatut-o deja pe site-ul meu si  ulterior sa faci trimitere catre articolul meu printr-un link dofollow.Poti de asemenea sa faci o prezentare generala a blogului meu.

De asemenea, se vor contoriza si articolele care anunta acest concurs.

Premiul:

Va fi ales cu ajutorul random.org in data de 1.11.2012 , la ora 22 in direct pe livestream.Avand in vedere ca extragerea va fi live, aveti garantia ca extragerea va fi una corecta.

Premiul este de 50 ron.

Reguli:

Dupa ce vei posta articolul, vei lasa comentariu in acest articol cu link catre el.Ulterior acestuia ii va fi alocat un numar.In data de 1.11.2012 numarul ce va fi extras de random.org va reprezenta blogul castigator.

Puteti scrie un numar nelimitat de articole insa doar pe blogurile propii.

Atentie: nu uitati sa lasati comentariu cu linkul catre articolul vostru.Comentariul trebuie lasat doar in acest articol.

 

Daca mai aveti alte nelamuriri puteti lasa comentarii aici.

 

 

De Admin

15 comentarii la „Concurs, castiga 50 de lei!”
  1. chiar daca premiul poate fi considerat relativ mic totusi cred ca fiind totusi din propiul buzunar este de laudat initiativa ta,bravo man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *