continut grozav
continut grozav

Nu ai nevoie neaparat de un blog pentru a asigura un continut bun si de ajutor. Daca este vorba despre sport, exista anumite pagini si surse inspirationale  care te ajuta cu sfaturi si cu idei despre cum sa mai scrii. Exista de asemenea si un numar de linkuri aditionale care  sunt legate de sporturile in cauza, cum ar fi stiinta din spatele sportului in cauza sau despre care sunt diferentele  dintre proiectare si materiale.

Asigura informatii potrivite. Oamenii introduc la cautare anumite intrebari pentru ca isi doresc raspunsuri pe loc, asadar este treaba ta sa le asiguri asa ceva la timp si corect. De aceea ete foarte important pentru ca al tau continut sa fie cat mai explicit si mai corect.

Fii capabil sa tii spatele oricarei statistici pe care o postezi si asigura-te ca dai link catre surse credibile. Odata ce ai construit un continut solid pentru site-ul tau, da link catre alte pagini de ale tale pentru a ajuta motoarele de cautare sa-ti indexe in mod adecvat paginile.

Implica-ti audienta. Pentru a duce de la scanare la citire, va trebui sa ajungi sa-ti implici cititorii. Spune ceva controversat si invita la comentarii sau lasa cititorii sa reflecteze la intrebarile pe care le-au pus. Spune o poveste ca parte a introducerii continutului de pe site sau prin inserarea acesteia intr-un artico. A face oamenii sa comenteze inseamna ca paginile tale vor fi citite in mod constant actualizate-insemnand ca motoarele de cautare vor vedea si ele acest lucru.

Nu posta continut doar de dragul de posta continut. Asigura-te ca cititorii tai vor fi interesati de ceea ce vei scrie si ca acele informatii ii vor ajuta sau captiva intr-un oarecare fel. Pentru a afla mai multe informatii, ar trebui ca cititorii sa-ti sune managerii? Ar trebui sa completeze ceva? Sa ceara anumire lucruri? In mod alternativ, pentru articole sau postari pe bloguri, ofera-le trucuri cititorilor despre cum sa aplice informatiile pe care le-ai oferit.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *