continut

continutContinutul unui site web ar trebui sa ofere toate informatiile esentiale pentru vizitatori si cititori, fara a fi insa prea incarcat si greoi. Un vizualizator obisnuit nu va ramane pe site-ul tau daca va vedea o tona de date si de numere, decat daca va dori sa scrie o teza sau ceva de genul. In cadrul internetului, oamenii isi doresc sa vada informatiile imediat, dintr-o clipita. Asigura-te ca continutul este scurt, simplu si la obiect.

Un site web simplu este scris intr-un limbaj numit „HTML” de care am auzit cu totii. Binenteles, exista si alte limbaje de programare, programe si coduri care se pot adauga pentru o mai buna functionalitate si pentru infrumuetarea unui site web. Continutul acelui site web trebuie sa fie optimizat penttu a fi clasat mai ok de motoarele de cautare si pentru a fi gasit mai sus in paginile de rezultate. Acesta face mai simpul pentru tine sa iti atingi publicul tinta si sa te faci cunoscut lui. Uitat-te peste mai multe trucuri de optimizare a motoarelor de cautare. Respecta-le pe acestea si regulile ce tin de ele.

Motoarele de cautare se uita la continutul site-ului tau web pentru cuvintele cheie. Acestea sunt cuvintele pe care le vei scrie in cadrul casutei de cautare in timp ce vei cauta  ceva anume pe internet. Mentine-ti cuvintele cheie relevante afacerii tale. Include-le in continutul site-ului web. Scrie codul pentru acesta incluzand si cuvintele cheie potrivite. Pastreaza continutul intr-un stil simplu si direct la obiect. Nu exagera cu cuvintele cheie totusi.

Foloseste titluri eficiente pentru fiecare pagina HTML pentru a le face mai simplu de cautat. Nu pune toate serviciile sau produsele tale de pe site la expus-acest lucru nu va duce decat la zapacirea consumatorilor si celor care acceseaza site-ul tau web. Mai bine creaza categorii si acorda-le o pagina separata la fiecare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *