Cu totii stim ca odata cu venirea verii, romanii se gandesc unde sa-si petreca concediul: in tara sau in strainatate, la munte sau la mare. Insa, important pentru toti este sa  se simta bine, sa se relaxeze, sa uite de grijile de zi cu zi si nu sa si le inmulteasca.

In acest sens, litoralul romanesc poate fi o alegere  inspirata deorece dupa cum bine stim caracterul romanilor este unul al distractiei, al petrecerilor reusite.

Dar oare pentru fiecare dintre noi conteaza doar distractia? Sau dimpotriva, alte lucruri precum ar fi: linistea, respectul etc.

Oricat de discutata ar fi situatia litoralului romanesc , noi, romanii ar trebui sa dam o sansa turismului de pe litoralul Marii Negre. Poate ca ar fi timpul sa ne implicam cu totii in schimbarea lucrurilor negative si sa ne bucuram cat putem de mult de cele pozitive.

Este usor de criticat, dar mai greu de actionat, de pus umarul la redresarea aspectelor care nu functioneaza. De exemplu, atunci cand un a angajat se comporta nerespectuos, ar trebui sa-i dam o lectie, sau atunci cand cineva arunca gunoaie pe jos ar trebui sa-i atragem atentia fara rusine. Insa daca alegem sa ne petrecem concediile in strainatate ar trebui sa ne gandim ca  partticipam pasiv la deprecierea valorilor romanesti.

Asadar, sa dam o sansa litoralului romanesc si sa ne concetram asupra lucrurilor pozitive.

E mai bine sa ne implicam in schimbare dacat in a critica tot ceea ce este romanesc.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *