Esti in cautarea unor popi metalici? Preturile sunt destul de piperate si astfel investitia fie e amanata fie se recurge la solutii mai accesibile pentru buzunarul tau. Con Vest vinde astfel de popi second hand insa asta nu te priveaza de calitatea lor. Pentru ca primul gand este ca un produs care nu e nou vine cu un minus diferenta se face o data cu echilibrul in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Cu siguranta iti doresti popi metalici second hand care sa reziste la greutati diferite, care nu se vor bloca, care desi categorizate second hand vin cu avantaje de folosinta, dincolo de pretul mai ofertant decat cele noi. Si oferta vine cum nu se poate mai buna. Importati din Italia, dimensiunile sunt de 2m si 3,6m, cu diametru de 48mm la interior si 56 mm la exterior. Pentru ca nevoile sunt diferite ofertele sunt pe masura, popii metalici fiind disponibili cu deshidere de la 3 pana la 4m.

Starea de functionare este analizata din mai multe puncte de vedere astfel ca si pana la aspect vei fi multumit de oferta.  Vopsite si gata de folosit popii nostri metalici iti asigura o munca buna. Insa oferta se prelungeste de la inchiriere pana la vindere astfel ca investitia ta sa nu afecteze bunul mers al lucrurilor.

In functie de cerintele tale vine si diversitatea preturilor. Se intelege preocuparea pentru un lucru bun facut, pentru o achizitie buna fie ea si vorba de  perioada determinata, de  inchiriere a popilor si  nu o vindere.  Concluzia? Ofertele vin de la Con Vest, calitatea este garantata iar parerea ta va incanta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *