Toate suntem innebunite dupa aparitii noi in ceea ce priveste domenii care ne-ar interesa, cum ar fi moda, cosmetica sau multe altele. Iar unii se gandesc zilnic sa inventeze creme de exemplu, cat mai inovatoare, care sa ne faca sa fim cat mai frumoase si care sa ne ajute sa avem un ten cat mai perfect. Ultima aparitie ca sa zic asa, in aceasta lume a cremelor este crema cu particule de diamante negre, formate in spatiu. Suna pompos, asa-i? Aceasta crema a fost lansata de curand de 111 SKIN si ar putea fi solutia pentru toate dorintele noastre in materie de cosmetica. 

Singurul ingredient pe care aceasta crema il are in comun cu altele de pe piata este acidul hialuronic, restul fiind elemente noi, ce promit rezultate excelente.
Particulele de diamant negru sunt microsfere care penetreaza straturi mai adanci ale pielii astfel incat sa transporte direct cele trei ingrediente esentiale pentru reintinerire: formula NAC Y2, Colagen de tipul I si III si acidul hialuronic, continute de aceasta crema.
Mai mult, crema contine Arbutin, care este un agent iluminator, ce reda lumina si reconstruieste un ten sanatos. Aceasta crema sustine functionarea optima a tesuturilor de legatura si ale enzimelor-cheie din celule.
Crema costa 599 de lire sterline si poate fi cumparata deja. Nu va ramane decat daca sunteti interesate, sa va achizitionati aceasta crema, pentru a fi mai frumoase sau pentru a va mentine frumusetea.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *