Tehnologia ne uimeste pe zi ce trece, iar oamenii cauta in fiecare zi aceste noi metode de a ne uimi. Unul din aceste exemple este cazul celor de la Apple. Acestia  planuiesc acum sa lanseze un iPhone care „aterizeaza” intotdeauna „in picioare”.

Astfel, compania americana pregateste un sistem care detecteaza cand un iPhone este scapat si il determina sa se invarta pentru a „cadea in siguranta”.
Proiectul Apple isi propune astfel ca unui iPhone scapat din mana sa nu i se sparga ecranul.
Sistemul se numeste „The Protective Mechanism for an Electronic Device”  si previne o parte sau chiar toate daunele oricarui aparat electronic, cum ar fi tableta sau laptopul, insa cel mai bine functioneaza in cazul iPhone-ului. Sistemul se bazeaza pe un senzor care detecteaza cand telefonul se afla in cadere, dar si care este pozitia lui fata de sol.
Totodata, date referitoare la cum si cand se va produce impactul sunt transmise unui procesor care va lua o decizie despre cum este mai bine ca smartphone-ul sa loveasca pamantul pentru a evita pagubele. Atunci intervine sistemul, iar aici este cea mai dificila parte, care trebuie sa sa reorienteze in aer iPhone-ul.

Cu toate acestea, tehnologia inovatoare nu va fi disponibila in viitorul apropiat.

De Admin

2 comentarii la „Cu ce ne mai uimesc cei de la Apple?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *