Camion stricatCamion stricat

In 2005 Justin Rohrs si-a lovit camionul intr-un debarcader. Daca asta nu i-a stricat ziua destul, lucrurile au devenit si mai rele cand a venit politia si l-a amendat pentru condus in stare de ebrietate. Cand Rohrs a dat dovada de ceva tupeu si a cerut 33.629 de dolari de la compania de asigurare, aceasta l-a refuzat.

Neinfricat, Rohrs a dorit sa-si deduca pierderea suferita din taxele sale. Total surprins, Fiscul l-a respins .. prima data. Dar Rohrs si-a prezentat cazul in fata Curtii Taxelor SUA, insistand. Merita o deductie de accident pentru camionul tau avariat! Si judecatorul … a fost de acord.

Cum a fost asta posibil?

Pai, potrivit legilor de acolo, deductia accidentelor de masina se poate face, atata timp cat accidentul nu a fost provocat de propria ta neglijenta. Si, cumva, potrivit curtii, Rohrs nu a actionat cu neglijenta.

Vedeti voi, in noaptea accidentului, Rohrs planuia sa mearga la o petrecere acasa la un prieten. Stiind ca va bea, a planuit sa mearga acolo cu masina, dar sa se intoarca fara sa conduca el. Problema este ca dupa petrecere, Rohrs a ajuns acasa, dar apoi s-a decis sa conduca el beat pana la casa parintilor. Judecatorii au tras concluzi aca Rohrs s-a purtat responsabil, apreciind faptul ca a planuit sa fie condus acasa dupa petrecere. Sigur, a condus beat, dar putea sa conduca beat mai mult.

Judecatorul a considerat ca daca a condus dupa ce a baut nu e neglijenta, in sine, si ca nivelul de alcoolemie si calitatea condusului trebuie luate in considerare. Ambele au prezentat nivele satisfacatoare pentru judecator, care a decis ca Rohrs sa primeasca despagubiri, fiind un accident.

Inainte sa va ganditi ca o sa va mearga si voua, ar trebui sa stiti ca multi au fost scandalizati de hotarare. Sa gasiti o instanta care va actiona la fel reprezinta sanse destul de mici, doar daca nu cumva dati peste un judecator care sa fie si el beat in acea zi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *