implant dentar dental premier

Tehnologia este cel mai bun prieten al nostru din ultimii ani. Ne folosim de ea la fiecare pas si ne ajuta in toate domeniile posibile. Ne ajuta sa obtinem informatii rapid si sa ne raspundem la curiozitatile pe care le avem. Ne ofera diferite functionalitati de care sa ne bucuram si care sa ne simplice viata.

Tehnologia nu a intarziat sa apara si in domeniul medical, pe baza careia se efectueaza acum operatii extraordinar de complicate, prin care sunt salvate mii de vieti. La fel si in cazul celor de la Dental Premier, care este lider mondial in tehnologia dentara. Fie ca vrei sa iti pui un aparat dentar, sau ai nevoie de un implant, acestia au medici experimentati care pot sa te ajute cu orice ai nevoie.

Ce este un implant dentar? Cand ai nevoie de unul?

Implantul dentar se face atunci cand trebuie inlocuit un dinte afectat din mai multe puncte de vedere. Daca dintele nu poate fi salvat printr-o plomba sau o coroana, este scos. Daca nu doresti sa ramai cu un dinte lipsa, poti apela la un implant. Nu este recomandat sa ramai cu goluri la nivelul danturii, din cauza ca, de-a lungul timpului, dintii se vor stramba si deplasa.

Multa lume se fereste de procedura implantului pentru ca are impresia ca o sa sufere de dureri insuportabile si pentru ca este destul de costisitoare. Tehnologia avansata ajuta la ameliorarea durerii si previne complicatiile postoperatorii, afla mai multe aici.

Cum influenteaza tehnologia aceasta procedura?

La Dental Premier o sa poti beneficia de implanturi dentare Bredent, Megagen, INNO, Nobel. Bineinteles, cu ajutorul medicului, vrei trece printr-o serie de consultatii, iar el iti va recomanda un implant potrivit pentru tine. Unele implanturi sunt mai potrivite pentru oamenii varstnici, a caror structura osoasa este, poate, mai slabita.

Implantul dentar INNO este realizat in Coreea de Sud, cu o tehnologie speciala care ajuta ca implantul sa se integreze in os mult mai repede. Este foarte importanta tehnologia moderna la aceste implanturi, deoarece ea permite o vindecare mai usoara. Implantul poate, sau nu poate, sa fie acceptat de catre corp, insa in cazul acestor implanturi moderne, riscul de a fi respinse de corp este mult mai mic.

In cazul in care medicul ti-a spus ca osul, de care urmeaza sa fie atasat implantul, nu este destul de gros, nu-ti face griji. La Dental Premier, exista implantul Bredent, care este potrivit pentru cazurile de acest fel.

Daca vrei sa reduci semnificativ riscul ca implantul sa fie respins de corp, alege un implant Megagen, care prin tehnologia avansata, a permis ca tesutul osos sa nu ia direct contact cu acest implant, ci cu pelicula de oxid de calciu de la suprafata acestuia. Organismul va crede ca acel implant face parte din corp, si nu va fi cazul de ulterioare complicatii.

La Dental Premier te poti bucura de proceduri medicale avansate, in care se foloseste tehnologia moderna, si care permit o recuperare mult mai usoara.

Contact:

+4 0742 288 440

contact@dentalpremier.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *